Ensam på Valborg..

Underbart! Jag sitter ensam hemma på Valborg! Jenny har stuckit för att vara med några kompisar och jag sitter här och svettas samtidigt som jag håller på att frysa ihjäl! Underbart att vara sjuk eller hur?

Aja, ha ni nu så trevligt på Valbord ni med alla era vänner.. tänk inte på mig! Haha nä nu ska jag sluta gnälla och se på Hopplös och hatade av alla med Megan Fox ;)


Ben&Jerry time!

Uuuuuh.. inge kul. Var tvungen att stanna hemma idag, hade feber och allt! Mår fortfarande dåligt.. om inte värre än i morse, det blir nog högst troligt ingen skola imorgon heller. Gaah! Jag som var så pepp att gå ut med Therese på Valborg! Åååh! Så typiskt mig alltså..

Jenny var iallafall söt idag då hon hade varit på stan och hyrt filmer inför helgen! Hon hade köpt Ben&Jerry till mig, Cookie Doug! Sitter och äter det nu, gooott! ^^ Nä okej, om sanningen ska fram så gav jag henne pengar och sa åt henne att köpa det till mig, men jag kan ju låtsas att hon köpte det av egen vilja x'D


Goooott! ^^

Grattis Stina ♥

Idag så fyller min favorit Stina 17 år! Hehe.. minns att jag för ett par år sedan gav henne ett jeanslinne utan band som jag gjort på syslöjden, tror inte att hon någonsin använde det men den var.. eh, snygg iallafall! xD

Nä men hoppas du haft en great dag iallafall! Vi får ta och hitta på någonting snart, om det så bara är att ta en fika :)
Kram på dig! ♥


Haha! Är hon inte för söt? ^^

Sjukling har anlänt!

Så har man gått och blivit sjuk då, underbart! Var hemma från skolan igår och jag orkade inte ens slå på datorn.. SÅ sjuk var jag! Idag så mår jag egentligen inte så mycket bättre, men det var ju nationella prov i Engelska så jag var ju tvungen att gå. Föresten så var man ju smart att be mor köpa lite godis till provet så jag har levt i en sockerkick heela dagen! Kanske var därför jag faktiskt klarade av att vara med hela dagen.. Aja provet gick kung iallafall :)

Haha! Efter provet så hade vi EOs och vår grupp hade bild där vi skulle göra en mask till Calle med gips och "horn" till Maxs mask som de hade gjort förra gången. hehe.. de där hornen var ganska roliga.. de som var med förstår! x'D

Haha! Något annat roligt som hände (eller jao.. roligt o roligt..) var att på Eosen efter lunch så hade vi musik och helt plötsligt försvann min röst! Jag lät 10 gånger värre än en 14 årig kille i målbrottet! Haha! Blev lite bättre efter att jag hostat men jag låter inte riktigt som vanligt än.. He-he.. Vi har körprov imorgon. Yeay me! NOT

Vem sa att vi inte har det roligt på estet? Inte jag iallafall! Hahaha... herregud jag lever nog fortfarande på den där sockerkicken..


Haha! Då vi gipsade Calle så fick han ligga på bordet. Hehe, Natalie smörjar in hans händer med sån där Body Butter från Body Shop.. Haha!

"Här står vi på bilden och formar kukar av hönsnät!" - Calle x'D

Tja! Testar att blogga med mobilen, blogg....

Tja! Testar att blogga med mobilen, blogg.se har ju ett nytt nummer så man måste ju kolla om det funkar som det ska ;) Nytt inlägg kommer snart! :D


Sjukling på ingång?

Om cirka fyra stycken på teatern är sjuk så är det nog inte så konstigt att man blir smittad! Kände igår kväll att det började klias i halsen och nu idag så har jag svårt att svälja, kroppen känner sig tung och allt man gör (tex att vända sig om i sängen) gör en anfådd och utmattad.. Underbart tycker ni inte? Så typiskt mig.. Och så orkar jag verkligen inte fixa idrott hemprovet som skulle varit inne för ett bra tag sedan.. skjuter upp all plugg tills imorgon..

Nä nu ska jag se på Top Model och sedan Svenska Hollywood Fruar med Jenny :)


Nicole är min favorit, hon är.. udda. Vem är din favorit? :)

Nu är det slut...

Kom just hem från den sista föreställningen med gänget. Allting gick jättebra ikväll men det känns ju lite surt.. Har en liten klump i magen och jag tror att mina ögon kommer att kissa på sig snart. Men hallå! Det här är nog inte det sista vi ser av varandra! ;)

Mamma knäppte även en massa kort! Ja det var bla hon som lät klickklick under hela föreställningen. Störigt? Ja! Men det blev nog fina bilder! Lägger upp dem lite senare :)


HAHAHA vad är det som hääääändeeeer?! xD

Längtan och förakt

Sitter här i mitt rum och längtar medan jag föraktar morgondagen. Imorgon är det nämnligen den sista föreställningen med teatern!

Jag längtar dels för att det har varit ganska stressigt och det skulle vara skönt att få lite ledighet, dels för att jag verkligen älskar att spela teater, kan knappt vänta tills jag får stå på scenen igen! Har funderat ett braaa tag och nästan till 100% bestämt mig för att det här är någonting som jag vill hålla på med heltid i framtiden!
 
Föraktar morgondagen för att jag inte vill att det ska ta slut.. inte bara att stå på scenen och spela teater utan att man inte kommer att se alla varje vecka!


Haha! De hade glömt att köpa kräm så igår var detta det som Nora fick äta under pjäsen. Fråga mig inte vad det är x'D


Porriga Moa och Karin på väg från en lyckad föreställning.

Vårkonsert

I tisdags så var det Vårkonsert på skolan runt 19.00! Det var estet tvåorna och ettorna som stod för underhållningen (treorna hade sin konsert på måndagen). Det var jätteroligt och alla var verkligen jätteduktiga! Jag blev så stolt över alla ettor! :D


Jag spelade bas på Var e Vargen av Imperiet. Fan vad vi röjde! :D (Bilder kommer sedan)

Datakunskap

Haha! Sitter på datorkunskapen där vi har fått leka lite i photoshop! Jag redigerade en bild på Kenza, kanske inte det bästa jag har gjort men det var roligt och jag testade på några nya tekniker som jag inte har hållt på med förut :P


Efter                                                                     Före


UPDATE:
Hahaha! Efter att jag kollat på den nu efter några timmar så ser den inte alls lika bra ut längre! Det skulle se ut som om hon var undernärd och/eller drogmojsig, men det ser ju bara ut som om någon har kletat någonting på henne! xD

Premiärfest

Igår efter permiären så var det precis som tidigare år en kanoners premiärfest på Kuben! Vi åt gott, lekte teaterlekar, hade fina uppträdanden (Towa börja på Estet!), twister, guitarhero, häng i soffan och en massamassa dans! Jag sjöng även en liten duett med Johannes lite senare på kvällen, From Yesterday med 30 Seconds To Mars ^^


Teaterlekar på scenen, två grupper skulle spela varsin liten pjäs och sedan skulle publiken bestämma vinnaren!

Haha! Anna, Philip och Lilly dansade lite på scenen efter maten ;D

Anna & Anna

Sedan så blev det Twister för hela slanten! :D

Perra, Viktoria och jag där på hörnet

Julia och jag på väg hem :)

Tack allihopa för en nice kväll! Nu ser vi till att äga på alla de andra föreställningarna nu till veckan! Woho! ;D

Nattens mörka timmar PREMIÄR

Igår så var ju den hemskt efterlängtade premiären på vår teater Nattens mörka timmar! Det var jätteroligt och jag tror att vi gjorde riktigt bra ifrån oss, men vi kan nog bättre! Så ni som inte såg premiären kan ju kika in någon av de här datumena:

Söndag 18 april kl. 19.30
Onsdag 21 april kl. 21.00
Fredag 23 april kl. 18.00
Söndag 25 april kl. 19.30

Vi håller till på Sveateatern på Esplanaden (vid Blåkiosken) och det kostar 40 kr studerande, 60kr vuxen. Kom igen nu, klart du vill se en massa flickor som ser ut som Sailor Moon! ;)


Frida (som spelar min polers i teatern) och jag efter en lyckad premiär :)

Nora och jag i våran enorma loge utan speglar! Asså jag har inte lärt mig hur min mobilkamera funkar än x)

Body's a Tempel

Nu ska jag ta mig i kragen och träna på gitarrläxan som jag haft nu i.. 3 veckor? Men asså en vecka var han borta, en vecka påsklov och nu är det dags.. det är inte så att jag har varit lodig eller något!

Anyway låten är Body's a Tempel med Jay Brannan. Förra läxan var att ta ut ackorden vilket jag stolt fixade på en GeMu lektion, och denna läxa är att jag ska ändra tonart så att jag kan sjunga till! Är inte säker på hur jag ska fixa det, men det ska nog gå bra! :)


Soliga underbara dag!

Idag har det varit en jättebra dag! Förutom att jag glömde skåpnyckeln hemma så att jag inte fick tag i mina glasögon.. men annars var den great! Älskar verkligen solen.. mm...

På idrotten så hade vi styrketräning and guess what? I liked it! Tyckte det var jätteroligt och jag blev förvånad över hur mycket jag faktiskt klarade av.. You go girl! x'D Funderar på att börja springa lite, skulle vilja innan skolan på morgonen men orka att kliva upp runt 5 liksom?

Har även upptäckt att Engla och Engla-skämt väcker debatt, så att det bara ryker om det! Visst det är verkligen hemskt det som hände och att folk skämtar om det.. men alla hanterar hemska saker olika! Vissa gråter, andra lättar på stämningen, inget illa menat egentligen.



Påväg mot bussen så träffade Therese & jag på Kinna som också gärna ville vara med på kort! Och visst ser vi inte alldeles för underbara ut? ;D

10 april

Igår efter ljusrepet på Svea tog jag och ringde till Stina och sa att vi skulle ut och gå! Det var härligt att se henne igen, har inte sett henne på jättelänge vilket är ganska ironiskt eftersom hon bor 300 meter ifrån mig ;)

Vi gick på vår gamla byväg, genom skolgården, ner på kyrkogården och sedan ner mot stranden. Fast den sista biten till stranden var inte plogad än så vi fick helt enkelt gå tillbaka.. Men på vägen hem fick vi syn på en massa fiskar som låg på isen (på en liten sjö innan man kommer till stranden där man kan fiska typ) så vi sprang dit för att kolla läget. Klättrade över ett dike och fick ett halvt kilo snö i Conversen, nice! Vi fick syn på en massa Jägermeister, ölburkar, nysläckt brasa och fiskar i nypimplade hål i isen, några verkade ha haft en skön fisketur. Men riktigt onödigt att bara fiska upp så mycket fisk och sedan bara låta dem ligga, det var ju stora fiskar också! Fel att slänga tillbaka dem eller äta upp dem liksom?

Annars fin dag! :D




Sina i sin vardagsoutfit ;)

Ny mobil ♥

Iiiih! Idag efter vi hade varit i Birsta så svängde vi in på ICA i Matfors och hämtade min nya mobil som äntligen hade kommit! Den är jättefin.. så söt ♥ Lite knölig dock, är ovan efter att man haft en (underbar, älskvärd, saknad) Sony Ericsson, men jag lär mig väl.


LG's BL20 Pink/White :)


Min första konsert

Idag för tre år sedan (var det verkligen tre år sedan Jenny?) så var jag och syster på vår första riktiga konsert! Det var My Chemical Romance i Malmö. Mindes att det regnade väldigt mycket i kön och jag fick en härlig urinvägsinfektion efter det.. vilket det var klart värt eftersom vi var bland de 20 första som kom in i arenan och var bland de som stog i de närmsta raderna vid scenen. Inte illa för att vara ens första konsert, ey? ;)

Mindes även att det var Gerard Ways (sångaren) 30 års dag! Och att jag höll på att svimmanär konserten nästan var slut.. hehe, Jenny var inte så glad på mig då! xD


Hittar inga bilder från dagen! Synd.. men om jag hittar några senare så lägger jag upp dem :)


Birsta all day long

Today 9april så var jag och pappa inne på Birsta hela dagen! Det var egentligen bara meningen att jag skulle klippa mig (ÄNTLIGEN! Har haft jätteslitet hår ett bra tag nu, fast det tyckte inte frissan om man tänkte på hur längesedan det var jag klippte mig sist. Klippte en hel centimeter! Oj.. det blev en lång parantes..) och köpa tights för att alla mina hundratjugo par var sönder, men det slutade med att vi sprang igenom hela Birsta på jakt efter smink, kläder till mig och kläder till pappa! Om jag får säga det själv så var det en ganska mysig dag :)


Nyklippt, ögonbrynspenna, consiler, jeanswannabeskjorta och två par tights rikare! ;)


I'm here for your entertainment

Jag tror att jag har gått och blivit lite småkär! Ni vet Adam Lambert. Jag har ju liksom alltid vetat att han är grymt bra på att sjunga och att han hade en skön stil men jag har liksom aldrig riktigt lyssnat på hans låtar, förän för någon dag sedan.. Jag har verkligen fastat för honom! Gillar ALLA hans låtar och hans stil var så mycket bättre än vad jag först trott! Fast det klingar nu inte så populärt att han var med i American Idol och kom tvåa, men jag är nog villig att se mellan fingrarna för att man bör nog inte missa denna kille! Som föresten är den första amerikanska mainstream artisten som är officiellt homosexuell, sweet ;)


Dålig kvalité, men jag hittade ingen bättre..

Underbara samtid

Godkväll på er alla uppesittar muffar! Jag har verkligen inte haft någon lust att blogga alls på ett tag nu.. har ingen inspiration liksom.. ska jag skriva om hur länge jag sover på dagarna och om de sömnlösa nätterna framför Sims? Inte särskilt roligt kanske, men det är så det har sett ut för mig nu under lovet, med undantag från teaterrepen och påskmiddagarna med farmor och faster. Fast jag tror att jag kan behöva det här, att bara vara, rätt skönt faktiskt.. fast inget man har lust att berätta om i bloggen varje dag precis.

Snart så får jag nog ta mig i kragen iallafall! Måste skriva klart en massa svenska uppgifter, klippa håret och SHOPPA!! Vet ni hur shopparsugen jag har varit på senaste tiden? Får ta och dra till stan lite senare i veckan, behöver en massa grejer.. Och föresten så beställde jag och pappa min nya mobil idag! Den kommer förhoppningsvis på fredag, ni får se den då! ;)



Jag har verkligen världens underbarigaste kisse! Telia du är så söööt! :D Hon och syster Jenny sover inne hos mig nu eftersom det är en fettstor spindel inne hos Jenny som hon inte kan hitta! xD

NO PICTURES ?

Alltså det här är jättejobbigt! Jag har tagit en massa bilder med pappas gamla mobil som jag har fått låna nu när min mobil fortfarande är försvunnen men det är det att jag kan inte föra över dem till datorn! Man måste installera någonting först och man måste ha en skiva och jag pallar verkligen inte att leta reda på någon jäkla cd-skiva och installera något himla program bara för att jag ska kunna föra över några bilder från en mobil som jag bara kommer att ha ett litet tag till.. känns onödigt liksom.

Så ni får leva med att det inte blir några bilder alls eller några gamla tills jag får min nya mobil, ska nog beställa den till veckan :)

Påskmiddag hemma hos farmor

Idag så var det dags för lite påskmiddag hemma hos farmor. Faster hade även kommit upp från Stockholm med sina två katter, kul att se henne igen! Maten kan jag inte säga var en höjdare precis... men det kan ju kanske bero på att köttet var fullproppat med svamp.. och varken jag, syster eller pappa gillar svamp. ehum.. tjao.. Men efterrätten som faster gjort var jättegod! Hallon och persikapaj! En favorit kan jag lova ^^


Hahaha! Kollade på min Myspace som jag inte hade varit inne på på länge och fick syn på denna! Hehe, jag tycker iallafall att det är lite skillnad då från nu, det kanske var i 7-8-9an ;D


Grattis Georg - i efterskott!

Woho! I onsdags så fyllde min favoritbasist 23 år! Georg Listing everybody! :D

I onsdags var det ingen vanlig dag för det var Georgs födelsedag Hurra Hurra Hurra!


Glad Påsk

Vill bara skicka in en liten Glad Påsk önskan till er alla! :D

Hmp, vad kan jag berätta mer för spännande.. igår när jag skulle ta fram lådan med allt påskpynt så tappade jag lådan och alla grejor gick i närmare 1000 bitar. Det var roligt..

Något mer spännande som ni kan gotta er med idag... hm.. jag borstade håret idag! Vet ni hur lång tid det tar? Det vet inte jag så om någon där ute har lust att ta tid så är det bara att säga till!

Nä nu ska jag sluta att vara så dryg, ha det så bra! ;D

RSS 2.0