Tokio Hotel - Automatisch


Teater

Den 15 augusti började vårt ungdomsutbyte med teatern. Folk från Bulgarien och Ungerna joinade oss på Alnön där vi skulle vara den kommande veckan. Helt underbart roligt! Grymt sköna människor! Och vi får inte glömma alla roliga aktiviteter :D Tyvärr så blev jag sjuk (som vanligt) och åkte hem.. Önskade att jag kunde ha varit där hela veckan ut men tyvär så har man otur. Hoppas att det blir en annan gång bara :)

Foto Lilly Anrep


Haha! Juste, det var fyra stycken som hette Anna, lite förvirrande xD


Ny familjemedlem

Mamma hade ringt från jobbet och sa att vi skulle hålla oss hemma för att hon behövde lite hjälp när hon kom hem. Jenny och jag suckade eftersom vi trodde att vi skulle få ett nytt katträd eller något. Men när hon kom hem så öppnade jag dörren och hon höll i en låda som inte kunde ha varit större än 5dm3. Så det var inget katträd? Hon gav mig lådan och jag bara: "Den rör sig!"

Det visade sig att det var ett marsvin som hon hade tagit med sig från jobbet. De skulle göra sig av med alla marsvin så hon passade på att ta med sig en. Heh, och hon som sagt att vi aldrig skulle skaffa marsvin eller kanin.
Melvin von Trasseltuss heter han ;)


RSS 2.0