Christina Aguilera- Keeps Gettin' Better


Katy Perry till Sverige!Lungt att man ska gå! Ska bara fråga päronen först och fråga syrran ifall hon vill hänga med, ifall hon inte vill frågar jag någon annan, och ifall ingen vill går jag själv! ^^

Liksom jag tycker att jag borde få eftersom konserten är den 22 februari -09 så har jag ju både hunnit fått jul- och födelsedags pengar så det lär ju inte bli något problem :)

Så frågan kvarstår.. ifall syrran inte följer med.. Vem är på? :D Info

"Thank You"-partyFan.. Varför kunde jag inte vara född två månader tidigare? Varför?


Som de flesta vet ska Tokio Hotel anordna ett Tack-party till sina fans för att de vann Best New ArtistThe VMA.
Festen kommer att vara på ett ställe i Hamburg som heter Hühnerposten den 30 november. Åldersgräns? Oh yes, 16 år på dagen. Faaaaaaaaaaan alltså! Jag fyller 16 två månader efter festen, så nu kan jag inte precis skylla på mamma och pappa att jag inte får gå.. eller joo de kunde ju ha fött mig två månader tidigare?

Birsta City here we go!

Var på Birsta i måndags den 27 oktober med syrran. Vi hade det kul! Förutom att jag var dum nog att ta mammas klackskor = ONT I FÖTTERNA! Mot slutet kunde jag knappt ta ett kliv, vilken smärta!!

Vi sprang runt och provade jackor (eller jenny gjorde det) och klänningar. Jenny blev lite småförtjust i en liten svart klänning men dragkedjan var sönder så det var ingen större idé att drömma. Det slutade med att hon köpte en härlig lång halsduk på Gina Tricot där jag blev kääär! :D

Minns ni klänningen som Anna på Idol hade på sig i fredags då det var ABBA tema? Den hittade jag! Och tro det eller ej men den passade och jag köpte den! :D:D Först när jag såg den på Idol tyckte jag inte att den var så speciell men när jag väl fick på mig den ville jag inte ta av mig den! Oh! Jag älskar den så! ^^* Det roliga var att när jag sa till Jenny att Anna från Idol hade haft den i fredags hörde även andra det.. Det var en kvinna snett bakom oss som berättade det för personen hon pratade med i telefon och de två tjejerna bredvid oss började också att prata en massa om det och rycktet växte. Hehe, det var skit kul! xD

Pappa 50 år!


I måndags den 20 oktober fyllde pappa 50 år så på lördagen innan var det paartypaarty! Ungefär trettio stycken kom, allt från det gamla ungdomsgänget till trogna grannar. Det var roligt och alla verkade trivas, men det var ganska trångt. Pappa fick en massa presentkort på HiFi-klubben som han blev väldigt förtjust i, han fick även hörluar, whisky och en stor buckett med "ledtrådar" från gänget. Kvällen slutade lyckligt och alla var nöjda :)


Så på själva måndagen hade syrran och jag tagit ledigt från skolan så att vi kunde följa med familjen på thai-resturang. GottGott! Den resturangen är verkligen underbar! God mat och trevlig toalett ;)
Sedan på kvällen var släkten och de kompisar som inte kom på lördagen bjudna på smörgåstårta och annan tårta. MumsMums :)

Här är bilen som går på luft

AirPod One har tre hjul, plats för tre och en maxhastighet på 70 kilometer i timmen.

Och den går på luft.

Du läste rätt - luft.
Så tänker sig franska företaget MDI (Moteur Develeopment International) att framtidens bilar ska vara.

Den ännu på konceptstadiet och inte helt produktionsklara bilen AirPod One är bara två meter lång och 160 cm bred.

På en tank ska den kunna köras över 20 mil. och detta helt utan fossil- eller biobränsle. Nix, här är det komprimerad luft som gäller.


Ovanpå de två drivhjulen sitter två motorer som styrs med en joystick.

Motorna drivs genom den så kallade CAT-metoden, eller Compressed Air Technology, vilket innebär att luft komprimeras i cylindern i en nästan vanlig kolvmotor. I stället för att tillföra bensin eller diesel i cylindern som antänds, skjuter man in komprimerad luft som ersätter "explosionen". På så sätt trycks kolven ner som sätter fart på vevaxeln och kraften förs över till drivhjulen.


Med luft som drivmedel blir utsläppen lika med noll.

Att fylla tanken med komprimerad luft vid speciella mackar ska enligt uppgift ta endast två minuter. Men det går bra med en eldriven hemmakompressor också, fast då tar det längre tid.

Priset för en AirPod One kommer att hamna på ca 60 000 kronor.

Går allt enligt planerna kan bilen lanseras i USA år 2010. I Europa och i Indien kan det bli redan nästa år.

Källa: Aftonbladet


Ny musik, tack?

Nu sitter jag här och laddar över all den musik som jag hade på mobilen till datorn. Jag är så less på den musiken som jag hade, lyssnat sönder allt (150 låtar men ändå). Nu ska jag bara lägga tillbaka de få låtar som jag verkligen lyssnade på, vilket inte kommer att bli 150 stycken.

Jag behöver lite ny musik. Någon som har lust att skicka lite? Jag hade allt från Jonas Brothers och Britney Spears till Linkin Park och Avenged Sevenfold, så allt funkar.

Här är några som jag har på mobilen


The hole day + SO PROV

Dagen 10/10 började inte precis efter mina planer.. Tänkte duscha eftersom jag kände mig rättså lortig efter gårdagens idrott på skolan, inte för att jag inte duschade då för det gjorde jag men det är så att det är svårt att bli riktigt ren med de där duscharna. Men fick jag duscha klockan 6 som jag hade planderat? Nej! Kära storasyster Jenny stog där och tog god tid på sig och tänkte inte alls på att jag kanske behövde duscha. (ja Jenny jag ger dig skummablickar >__>) Jag hoppade i duschen 20 i 7 och blev klar mellan hel och 10 över 7. Nu kanske ni tror att jag segade eftersom det tog nära en halvtimme för mig att duscha men då har ni allt fel! Jag duschade mitt underbara hår och det tar väldigt lång tid att få det blött. Det är min ursäkt, take it or leave it :] Sedan missade jag ju såklart bussen så att jag var tvungen att ta den sena bussen, vilket gör att jag blir ca 5 minuter sen till första lektionen.

Första lektionen var teknik. Jag tycker att det är jobbigt med teknik, bland annat för att jag inte kan såga och för att vi jobbar i grupper. Flickor ta inte illa upp men det är så att jag inte är van att jobba i grupp så det blir lite svårt för mig. Jag är van att kunna bestämma allt själv och ifall det blir något fel så vet jag att det bara finns en att skylla på. Men jag har börjat se det som en utmaning! Det här är någonting som jag ska ta lärdom av och göra det bästa jag kan av det! Wish me good luck :3

Sedan var det det ökända SO provet - Samhälletsekonomi. Jag hade inte pluggat någonting hemma och hade inte förstått så mycket av lektionerna. Men tydligen har jag ett väldigt bra bild- och hörselminne så jag skrev ganska bra på provet! Det var två frågor som jag inte kunde, en som jag ska skriva senare eftersom jag inte hade tid att skriva den och en som jag bara inte orkade skriva. 4 ogjorda frågor av 20 tycker jag är okej, särsilt när man egentligen inte behövde göra 2 av dem. Helena (lärarinnan) har inte rättat det än men jag gissar på VG/VG+ =]

Sedan var det lunch. Åt tillsammans med Tina och Linnéa, eller jag åt, de hade redan ätit eftersom de blev klara med provet före mig. Det var tomtegröt. Alltså.. TOMTEGRÖT!? Det är faktiskt inte jul.. än.

Kvart över 12 började matten och alla skulle göra diagnos 1 - förutom jag och Linnéa. Varför? Hon och jag var sjuka mycket förra året så att vi kom väldigt mycket efter i matten, vi är fortfarande kvar i 8ans bok. Vi kommer att få göra diagnosen om ca 2 veckor istället så att vi hinner göra klart det vi har kvar i boken + kap. 1 i 9ans bok.

Sista lektionen för dagen var bild. Jag hade en lustig huvudvärk och spände mig lite för mycket. Lärde mig dock hur man gör fönster och trappor i perspektiv. Jag gillar perspektiv. Det är roligt och lite klurit.

Skolan = slut. Gick ner till busshållplatsen tillsammans med Tina och jag fick en halv mandarin av henne, den var mycket god. Tina är en trevlig prick tycker jag! Hehe, hon har börjat bli en pluggis, vilket är mycket gulligt tycker jag! Och hon har börjat se allt posivit när det gäller lärare och skolan osv. Det är bra! Jag tror att hon kommer att lyckas ^^ Det där med att lyckas kommer jag att återkomma till en annangång. Jag har nämnligen funderat en heldel på min egen framtid och jag behöver även andras synpunkter på detta.

Väl hemma i mitt vackra hem kände jag den underbara kändslan av fridfull lugn. Jag var ensam hemma. Jag hörde huset knaka av vinden och jag såg kattungarna busa på golvet. Jag var fri att göra vad jag ville! Jag var fri att..
Ytterdörren öppnades och Jenny kom hem..
Hon hade skolkat 10 minuter från sista lektionen så att hon kunde ta en tidigare buss hem. Ojojoj vilken rebell -__-'

Fram till middagen softade vi. Ett tag efter att mamma hade kommit hem kom pappa hem med pizzor som mamma hade beställt. Gott! Det var ett tag sedan jag åt det och efter att mamma pratade en massa om att hon var sugen på pizza dagen innan då hon skjutsade hem mig från teatern kunde jag inte låta bli att inte bli sugen jag med.

Ett tag efter maten åkte Jenny till stan och var med tjejorna i klassen och jag blev ensam med mamma o pappa och kollade på Idol. Jag tyckte att Alice var bäst! Hon hade inga dansare och tog ändå över scenen och sjöng oklandrigt. Robin B gillar jag inte, visst han gjorde ett bra framträdande ikväll men han har ingen starquality och är anonym i mina ögon. Jag gillar inte heller Yazmine och Jesper som tur var lämnade Idol ikväll. De håller inte måttet tycker jag. Yazmine har ingen power och Jesper har inget speciellt. Johan Palm däremot har något speciellt! Han har stil och utstrålning, sången är däremot inte den bästa men han är ju fortfarande väldigt ung så det kommer nog att fixa sig.

Och nu sitter jag här och skriver mitt första blogginlägg på ca en vecka. Ni får ursäkta uppdateringen men jag måste försöka klara av min vardag först som ni kanske har anat inte är den lättaste, faktiskt.

Ha det så bra och dröm om mig inatt! :)


Shop until' your feets bleed

Var på stan med mamma idag och köpte ett par jeans. Jag hatar att prova jeans.. varför? För att jag är konstigt tjock och får inte på mig alla sorters jeans. Bläh! Men nu så hittade jag faktiskt ett par jag som jag gillade något sådär. Ska ha på mig dem på måndag. Efter att mamma och jag köpt jeansen gick vi till Gina eftersom jag hade hittat en klänning där förut som jag jättegärna ville ha men när jag väl prövat den.. näää. Den var inte så snygg på. Jag och mamma hittade en annan klänning med, en skinklänning, som jag blev kär i! Men den passade inte. Ifall jag hade en storlek var denför liten och ifall jag tog en storlek större blev den för stor.. Men men.. jag fick ett par jeans iaf :)

Senare på kvällen kollade jag och syster Jenny på hennes Avenged Secenfold live-DVD. Fick flera flashbacks då vi såg dem i Norge. Oh, de är SÅ braa! >:D


Studiedag

Idag är det studiedag. Yeah! Klev upp runt 11 och åt en näringsrik frukost som bestod av Special K och Morfars kexchoklad. Gott! Satte mig sedan och myste med våra underbara kissemissungar och sprängde nästan huvudet då jag sträckte mig efter några av dem bakom soffan. Sex stycken små änglar <3

Sedan då mamma åkte till jobbet satte jag på mig kläder och tro det eller ej men jag satte mig vid köksbordet och började räkna matte. Det var faktiskt roligt! Jag gillar ekvationer, jag förstår hur man ska göra och då går det som en dans. Jag ska bara äta lite nudlar och sedan hoppar jag in i siffrornas värld igen! Halleluljah! 

Och nu när jag sitter här och skriver som bäst kommer Tokio Hotels Monsoon på webbradion och jag sjunger lagomt falskt i refrängen och bestämmer mig för att Bill få stå för sången i fortsättningen.


Rock After School

I måndags var det andra gången med flickorna och Gordon (lärare). Vi började med låten som vi hade valt, What I've Done med Linkin Park. Jag tyckte det gick bra! Visst det gick lite trögt från början men vaddå, det är en helt ny låt och ingen av oss är musikaliska underbarn. Vi kom igenom introt, första versen och första refrängen. Vad skönt det var att äntligen få sjunga igen! Även fast pappa och syrran tycker att det låter kast och tycker att jag ska hålla mig till gitarren. Det är skit jobbigt när pappa tjatar om gitarren "Spelade du på gitarren?", "Du spelade väl skiten ur dem..", "Blah, blah, blah.." Vet ni hur jobbigt det är? Han får mig att tycka mindre och mindre om gitarren, även fast han nyss köpte den till mig.. Jag vet att han bara menar väl.. Men man får jätte lätt ångest och irritationskänslor. Men men <3RSS 2.0