Vårnostalgi & sommarbegär

Hej allihopa! Hur har ni det? Själv så är det ganska bra, det är ju lov imorgon!! Känns så skönt, funderar på att ta ut cykeln och se ifall jag fortfarande got what it takes! Oh, känner mig värsta nostalgisk när jag tänker på att ta ut cykeln när det fortfarande är en massa snö kvar och när vägen är full med gegga. Gjorde nämnligen det varje år då jag var mindre, vet inte riktigt varför vi slutade med det.. kanske för att cyklarna brukade vara nere i lekstugan på gården där det fortfarande ligger en massa blöt snö ;)

Nä nu vill jag verkligen ha sommar! Jag och Therese var och testade bikinis i måndags efter Alice Babbs-konserten på Aveny och jag kände hur jag bara ville ligga på en varm strand och höra hur vågorna slår mot stranden medan barn leker i vattnet. Äta glass och köra ner fötterna i den varma torra sanden.. GE MIG SOMMAR!!


Jag i somras då vi var och strosade i Uppsala :)

Uppiggande umgänge

Tänk bara vad lite teater kan göra! Jag var på där i torsdags för första gången på ett tag, vilket lyste upp min förtillfället mörka tillvaro! Har ju haft det ganska tungt ett tag men teatern piggade faktiskt upp mig! Kan knappt fatta att premiären är om bara nån vecka (lördag 17 april, kom och kolla!), vad fort det går!

Tänker tillbaka lite på förra årets pjäs Mitt livs historia, där jag fick spela en blind flicka vars hus sprängts i luften. Helt jäkla underbart var det.. och jag är så stolt att jag klarade av att vara med på alla föreställningar trots alla förutsättningar. Vad kan jag säga? Har toppen folk omkring mig så det är inte så svårt att vilja kämpa! ;) ♥

Har snott bilderna från Noras Facebook, hope it's ok ;)



Har jag inte alldeles för underbara Hello Kitty-pjyamasbyxor på mig? ;)

Edward Scissorhands

Var hemma och var sjuk idag.. inge kul. Men då fick jag iallafall tillfälle att se Edward Scissorhands! Det är ju nästan pinsamt att jag inte har sett den tidigare.. Den var absolut inte vad jag hade förväntat mig! Trodde typ att den skulle vara lite mörk och läskig men nejdå! Det var en liten pastelfärgad stad med dumma hemmafruar! Fast i och för sig, det kanske gjorde allting lite värre. Man kunde inget annat än att visa sympati för Edward (Johnny Depp för er som inte visste), för liksom föreställ er själva att ha enorma saxar till händer!



Hittade en gamal bild från då jag var ute med några från teatern på familjens dator. Vad det i 8:an?

Min mobil är kidnappad!

Någon har snott min mobil! Jag hade den innan lunchen och råkade lägga ifrån mig den och gick sedan och åt. Efter ett liitet tag så märkte jag att den inte var med mig så jag gick tillbaka för att leta efter den. Den fanns inte där så vi rev ut hela mitt skåp och kollade i klassrummet som vi var i senast. Ingenstans! Så vi testade att ringa den (när jag säger vi så menar jag Therese och jag) men den var avslagen, och jag stänger aldrig av min telefon!

Så snälla, ifall ni ser eller hör någonting så hör av er! Till mig, reseptionen på Hedbergska eller polisen.

Sony Ericsson W660i. Snälla hjälp det skulle betyda så mycket! Och jag ska aldrig mer gnälla om den sugigakameran ♥

Kissemissar på beställnig

Idag så har vi fått tre små mysiga kissemissar! Eller egentligen fyra, men en klarade sig inte.. Vila i frid i "Regnbågslandet"


Visst är han söt? :D

The O.C

Det har varit väldigt jobbigt nu ett tag, mycket stress&press. Så jag har tagit det väldigt lugnt sen i fredags och ska fortsätta med det till söndag.. Jag ska inte göra och har inte gjort ett skit! Inga läxor, inga teater besök, inga socialatillställnignar! Det är väldigt svårt för att jag känner att jag måste plugga och vara på teatern, men jag måste ta igen mig.. or it will get ugly oO

Så idag tog jag mig en lång sovmorgon och vaknade sedan av de underbara solstrålarna! VÅÅÅÅR!!! Sedan så nördade jag första säsongen av The O.C som jag fick låna av Lilly. Alltså jag diggar den serien! Seth är bara så skön! och Kapten Oats xD


Gives you hell


Individuella valet & Kenza

Det har varit jobbigt på skolan idag.. Det var en massa tjaft om det individuella valet och min tyska. Jag vill ju hemskt gärna ha tyska alla tre åren för att det skulle vara bra att kunna ett tredje språk så att jag kan prata med min tremännings små tyska barn plus att det ger ju mer i meritvärdet. Men nu är det ju så att jag inte kan välja det som individuellt val eftersom jag går estet och förväntas vara dum! Nä men det var en massa krångel, men jag har fixat så att jag har ansökt om att få det men vi får se hur det blir.. Annars så valde jag Kreativt skrivande, Psykologi A, Design & mönsterstruktur och Naturkunskap B :)

Efter en jobbig dag så blev jag glad av att se vad som äntligen fallit ner i postlådan! Mitt gratis ex av Vecko Revyn med Kenza! Har väntat jättelänge på den (ok senn februari nån gång) och nu får jag äntligen stoppa ner näsan i en massa skitsnack! :D


Underbar mobilkamera inte sant?

Mina val

Idag så bestämde jag mig för mina Valbarakurser, bättre sent än aldrig med tanke på att de ska vara inne senast imorgon kl: 12. Känner att jag skulle ha kollat på dem liite tidigare, men jag har verkligen inte haft orken. Det slutade iallafall med att jag valde Ensambel B som första handsval, Arrangering och komposition som andra och Musik och komunikation som tredje. Tror att det kan bli ganska bra i slutändan. Vad valde ni? :)

Jag har ju även kännt att gitarr inte har varit mitt instrument.. Jag vet att jag har spelat det i 7 år nu men jag tycker ju inte att det är särskilt roligt och man tycker ju att ifall jag har spelat det i 7 år så borde jag ju vara bättre än vad jag egentligen är.. Så jag har bytt huvudinstrument till bas, som jag tycker är roligt och som jag tydligen är duktig på. Som biinstrument så fick det bli sång :)

Mina individuella val har jag dock inte bestämt mig för än.. Jag skulle vilja ha Kreativt skrivande och Psykologi fast jag vet inte hur det blir eftersom jag vill ju även fortsätta med Tyskan.. Vi får se..


Såhär såg jag ut störrre delen av kvällen..

Grattis Mamma!

Idag är det ingen vanlig dag för det är mammas och mosters födelsedag idag! :D

Mariann och hennes nya karl Ragnar kom ner från Härnusand på middag och tårta. Mamma och moster fyller år på samma dag för de är tvillingar! Ganska roligt när folk blandar ihop dem kan jag lova ;)


Mamma i somras då vi var i Kalmar :)

30 sekunder till Mars - tha konzii

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja.. Innan konserten på dagen runt tre så hade de signering och det var jätteroligt att se dem igen! Såg dem ju när de var förband till Linkin Park i Globen för nått år sedan och då hade de också en signering :)

Konserten var helt klart den bästa jag någonsin varit på! Grymt bra låtar och underbar kontakt med publiken. Jag och Jenny stog inprincip längst fram (jag hade väl en person framför mig) och av någon konstig anledning så hamnar vi alltid där! Undra om det bara är ren tur eller skicklighet? Iallafall så hade vi bra sikt över scenen och när Jared hoppade ut i publiken så kunde vi lätt ta på honom! eh, ja..

Det är jättesvårt att säga någonting mer konkret.. Det var så jättemycket som var så jättebra! Kolla på youtube! Det finns bra videos från kvällen, fast jag lovar er, publiken är mer på än vad som hörs på videosarna! ;)



De tog även kort på en så att man får chansen att vara med på ett av deras skivomslag! Så bli inte förvånade om ni köper deras nästa album och ser det är jag som tittar fram ;)


Jared snackar till publiken.. hehehe xD


Som sagt, publiken röjer mer än vad videosarna visar och det man hör ;)

We're out on the road.. again

Imorgon(eller tjao.. idag) så bär det av till huvudstaden.. igen! Jag och syrran ska nämnligen på en till konsert - 30 Seconds To Mars på Fryshuset. Det kommer att bli ett jäkla röj och vi kommer att ha det bäst!

Hoppas ni alla kommer att ha det så bra utan mig endå ;)


Alice in Wonderland

I lördagskväll var jag på bio och såg nya Alice i Underlandet tillsammans med Jenny, Fia och Sanja. Den var inte riktigt som jag hade tänkt mig men jag gillar den en massa iallafall. Det kunde ha hänt lite mer saker och varit lite längre men annars så var den kanon! Måste bara säga att Johnny Depp ser helt knäpp ut i filmen och han skrämmer Jenny, love it! xD






Timrå vs. Brynäs

I lördags var jag iväg med familjen och Lidia på hockey. Kirill hade varit så snäll att han hade fixat fribiljetter till oss så att vi skulle kunna komma och kolla! Det var första gången jag varit på en hockeymatch och jag tyckte det var jätteroligt! även fast jag inte fattade någonting.. Efter matchen som slutade 2-2 blev vi bjudna på middag i resturangen tillsammans med resten av laget. fläskfilé med potatisgratäng, mums!


Den bästa dagen i mitt liv ♥

Så har man kommit hem igen då, eller egentligen så kom vi hem i fredags men jag har varken haft tid eller ork att kolla på datorn. Vi hade det iallafall jättebra nere i Stockholm med konsert och spring på stan!

Konserten var fantastisk, trots att den inte fick världens bästa recentioner men vem bryr sig egentligen? Jag och syrran hade det jätteroligt och det är det som räknas! Bills fem miljoners klädbyten, brinnande piano och eldkastare! Det alldra bästa minnet från konserten var då jag fick en första skymt av Tom och Georg när de gick omkring lite bakom scenen innan konserten började. Allting bara stannade och jag var i ett mindre chock tillstånd, det var verkligen dem!

Annat som också var kul var att vi såg Andreas Carlsson med sin son William nere vid ståplatserna. Jag beundrar honom väldigt mycket så det var verkligen roligt att se honom, synd bara att vi inte fick något bra kort med honom.. Vi såg även Sibel med sin ludna mössa..


I väntan på att konserten ska börja






Efter en dag på stan

Mobiltrubbel

Sitter nu vid hotllets dato och skiver lite eftesom mobilblogningen inte verkar funka..

Resan med tåget gick bra och nu bär vi oss av till Globen och Tokio Hotel! ^^

I'm on the road

Woho imorgon så smäller det! Kommer att vara i skolan två lektioner sedan så bär jag mig och syster Jenny oss till tågstationen där vi tar tåget till vår kära huvudstad och Glob! Och ingenting ska stoppa mig! Inte skolan och ingen öroninflammation! Jag ska inte säga någonting om tågen för att då kommer de bara att krascha..

Jag kommer att mobilblogga lite då och då så att ni kan hänga med på min lilla resa, hope you'll enjoy it ^^


Imorgon ♥

Öroninflammation

Vaknade i natt av en extrem smärta i vänstra örat, försökte vända mig om för att somna om men nej då! Sprang upp till köket för att ta smärtstillande medan en ocean av tårar sprutade ur mina ögon som nån jäkla vattenspridare! Smärtan gick inte över så jag gick bölande in till mamma så fick hon ta hand om mig ♥ Fick sova hos henne och hon ringde till doktorn och bokade ett läkarbesök.

Så idag har jag varit hemma, den dagen som jag inte ville vara hemma eftersom det var swing på dansen idag på skolan, vilket jag ville vara med på.. plus att det skulle ha varit bra att varit på skolan idag eftersom jag åker ju till huvudstaden imorgon. Men men..


Inge kul jue!

Piece of Cake ♥

Jag börjar bli väldigt pepp inför konserten på torsdag.. fast jag tror inte att jag riktigt har fattat det än, att det är mina favoritpojkar som jag ska få se, som jag äntligen ska få se! Jag har väntat i typ 4 år på det här.. Sist när de var här så blev det ju inställt pga Bills halsoperation vilket förkrossade mig lite grann.. Men nu är jag glad för ingenting ska stoppa mig nu! Inte änns att jag inte fick ledigt från skolan! Ha! In your face!

Nu ikväll så var det dags för teater! Och gissa vad jag fick av Moa i väldigt-försenad-födelsedagspresent! Världens godaste hemmagjorda kakor! Skit goda verkligen och de tog slut snabbt kan jag lova ;)


Tack Moa ♥

Testar att mobilblogga! Måste ju l

0-7f58da750c661fc7a120c7e5c9920c88.png

Kolla varifrån!

Testar att mobilblogga! Måste ju lära mig tills nu på torsdag då jag och syster åker till huvudstaden! :D


RSS 2.0