Harry Potter och Halvblodsprinsen

Idag (eller tjaa.. igår..) var familjen på fin resturang och lite senare på bio - Harry Potter och Halvblodsprinsen. Den var skit bra! Bättre än jag hade förväntat mig. Jag är bara så glad att de tog med en massa små saker som faktiskt är med i boken som de annars brukar ta bort i de andra filmerna. Älskar scenen då Harry har tagit Felix och är lite små hög, så jäkla söt! "Harry..!" "Sir..!" xD Men jag tycker att de skulle ha tagit med striden på slutet, det förstörde ganska mycket. Men annars så tycker i alla fall jag att det var nästan den bästa av alla Harry P filmer, Den Vises Sten och Hemligheternas Kammare kan man inte jämnföra med för de är originalen :)


Happy B-day Dan!

Idag fyller vår lilla trollkarl 20 år. 20 ÅR! Det kändes som om det bara var förra sommarn som jag skickade den där nallen och brevet till honom då han fyllde 16. Herregud vad fort tiden går, och titta bara hur mycket han har vuxit! Kanske inte på längden då ;)^^

Roadtrip to Skåne & Gbg

Tog en liten biltripp med familjen till Skåne och Göteborg,
mycket mys men en aning för hektiskt.
Det körde runt allt på en vecka så jag kan mitt bilsäte bättre än min egen ficka!

Det är till 99% mamma som är fotograf, btw.


Kalmars slott

Vid vägen på väg mot eeh.. dem vi skulle till.Smygehuk, ni vet där Tigern försvinner i Pojken och Tigern


Sveriges allra sydligaste punkt

Göteborg och Liseberg!

Liseberg var en besvikelse, men det var väldigt mysigt!

Mariestad

Falun


Michael Jackson tribute dayHar kollat på Michael Jackson tribute day på Mtv och några scener från hans begravning och det var aldrig långt från tårar. Vilket geni, vilken triumpf, vilken äkta stjärna! Han kommer alltid att finnas, han kommer aldrig att glömmas.
Rest In Peace.

Uppsala

Nu i helgen var jag och familjen nere i Uppsala.
Underbara dagar med sol, bad, 30+ i skuggan, glassätande och shopping.
Njutning på högsta nivå kan jag lova ;)

Hur har ni haft det? :D


Flummar framför kameran vid poolen

Glad turist

Strosade runt i Pelle Svanslös-kyrkan

Det fanns en massa gravar där

Uppsala Uppsala, vackra Uppsala

Vid darwins-trädgård

Fulade oss på en bänk vid en damm nedanför slottet
(där vi såg Bobby, frisören ni vet ;P)

When It Was Good ♫Under den senaste veckan har jag fått en ny favorit låt: When it was good med Flipsyde. Då man hade fått reda på att Chantelle Paige och Tom Kaulitz hade haft någonting tillsammans så kollade jag upp Chantelle eftersom jag inte visste vem hon var. Då såg jag att hon var ny i bandet Flipsyde. Jag lyssnade på deras senaste singel och jag bara föll, jag gillar den verkligen och jag har lyssnat på den typ en miljon gånger och har inte lyssnat sönder den än. Vad tycker ni? :)
"When It Was Good" - Flipsyde

RSS 2.0