Huvudvärk och annat gnäll

Gick hem efter första lektionen idag.. så jag hann inte göra so provet. Så himla jobbigt det här med huvudvärken! Det värsta är väl att läkarna varken hittar eller gör någonting åt det. och att jag missar massa av skolan.. fedt fel! Men nu i helgen ska jag plugga massa so så att jag fixar provet på tisdag istället, och massa matte, kemi och engelska.... jobbigt. Plus att jag fyller år på måndag så i helgen ska jag väl även springa omkring på stan och hitta kläder som jag skall få. Hur ska jag hinna med allt? Äh, jag tar allt som det kommer.. =)

Stöön!

Ieh.. stöön.. har varit hemma från skolan i två dagar nu med huvudvärk och yrsel. Jag känner mig helt mosig och till tuktad. Så idag åkte mamma och jag till Michael för att få massage så att det mesta av värken i huvudet skulle gå över tills imorgon då jag har prov på Första Världskriget, har fan inte pallat plugga någonting.. na gut! Men som tur var så snackade jag på en bra stund under middagen om att det inte var Tysklands fel att det blev ett världskrig, det var Österriket-Ungern, för ifall de hade behandlat Serbien bättre hade de inte Princip skjutit Franz Ferdinand. Det är min teori i alla fall.

Nä nu har jag mig en ipren och sätter mig i soffan och läser lite Historia. Auf Wiedersehn!

GRATTIS JENNY 19 år!!Hoppas att du får en helt okey födelsedag (med tanke på omständigheterna)! Kan knappt tro att du redan är 19, storflickan våran! Hehe.. not ^^,

Leave out all the rest


New Year n' Back in School.. biatch?

Sorry för dålig uppdatering under lovet, men jag har bara inte haft ork att informera er alla om mitt händelserika liv. Gott Nytt År måste jag väl önska er i alla fall! Jag hade det okey under nyår, varken mer eller mindre. Upptäkte (eller egentligen under julen) att min nya rosa älsklings klänning är alldeles för stor.. urrigningen visar alldeles för mycket osv.. Jag tycker att det är fett konstigt eftersom när jag köpte den var den inte alls så pass stor! och jag har inte använt den innan jul och nyår så jag har inte kunnat tänjt ut den, vilket jag inte tror är möjligt med den klänningen. Jag måste ha blivit mindre, krymt. Men jag har inte gått ner i vikt.. komish komish oO

Nu har skolan börjat. Välkommen tillbaka till helvetet antar jag. Jag gillar inte skolan.. men jag tror att den här terminen kommer att bli bättre än förra eftersom jag mår något bättre nu. Så hoppas hoppas! :)

RSS 2.0