I'm impressed from head to toe

Det är rätt tufft endå hur pass stora de har blivit. Alltså hur många är det egentligen som kommer från en håla mitt ute i ingenstans och lyckats bli framgångsrika i Europa, Amerika och Asien med tre album, blivit fotograferad av Karl Lagerfeld, gått modell för Dsquared2 och fotograferats för Audi & Vogue med mera, med mera, på bara några år! Rätt coolt som sagt ;)


Friluftsdag på Norra

Haha! Har varken hunnit eller orkat att blogga någonting denna vecka heller, men vad faan! Ifall man slutar så sent som jag gör så orkar man helt enkelt inte att starta upp en dator som har blivit jätteseg på senare tid av någon lustig anledning som jag inte vet om. Anyhow..

I tisdags så var det friluftsdag på skolan och vi var tvugna att springa omkring på Norra berget och leta kontroller eller vad det heter.. orientering! Det var rätt mysigt faktiskt, gick med Dag, Sania, Therese och Thereses hund Milo, söööt vovve! Vi tog 8 kontroller av 15 innan vi sprang och åt kooooorv! ;)


Hahaha! Dag fick bära våra väskor hela dagen! Less pojk xD

Sjukling på G?

Måndagar är nog rätt braiga dagar ändå, iallafall för mig som slutar tio i tolv! Har bara idrott, kultur- &idéhistoria och sånglektion sedan tar jag 12 bussen hem, sooft! ;)

Så idag när jag kom hem fixade jag lite lunch till mig själv, brända potatisbullar och special K. GoooTT! Sedan drog jag och mamsen till vårdcentralen för att kolla in mina halsmandlar som fortfarande inte mår nå bra! De vill ju aldrig ge sig, har haft ont i över en vecka nu.. Det visade sig att jag hade ett virus i dem och att det inte fanns någonting att göra än att låta det gå över av sig själv. Inge kul.. plus så känner jag mig snorig så jag kommer säkert att bli sjuk snart.. VILL INTE BLI SJUK JU! :O


"Vill ha"-begär!

Jag har blivit helt såld på Kenzas smyckeskollektion Guldfynd by Kenza! Har varit pepp på den ända sedan hon nämnde att som skulle börja designa ringar eftersom hon har samma ringsmak som mig, eller vad man nu säger.. Hehe. Nä men seriöst nu när man äntligen får se dem så är de ju helt underbara! Vill ha allihopa! Synd bara att de är så dyra.. mellan 159 – 798 kronor. Men jag ska nog ta och lägga vantarna på nån iallafall ;)Bilderna kommer från Kenzas :)

Shop until' your feets bleed

Mor&far var/är borta över helgen så jag och syster Jenny tog bilen till Birsta i fredags och shoppade heeela dagen och hittade en maaaassa grejor! Eller massa och massa vet jag inte men jag köpte iallafall en stor mysig grå tröja, leopard byxdress, konstig mascara och foundation+puder. Höhö sen var mina pengar slut xD

Vi lämnade Birsta runt halv 8 då vi skulle åka till ica och handla mat, godis och glass. Runt 8 köpte vi kinakäk i Nacksta och vips så hade vi missat Idol, men kinakäket var goooott ;)


Because of you

Denna vecka har varit rätt bra ändå.. Visst, har haft fullt upp typ hela tiden och jag har inte hunnit eller orkat skrivit någonting här i min lilla bloggis, men det har varit bra ändå. Tillexempel så har teatern dragit igång igen! Woho! Kommer att vara vara varje tisdag kl 18.30-21.00. Tror att det kommer att bli roligt och att jag kommer att utvecklas mer! Men jag kommer att sakna Ronja (vår förra ledare som vi haft i.. 4 år?) eftersom hon inte kommer att vara med i år.. men vi ses nog nått iallafall :)

Mer då.. hm. Var ute och åt pizza på lunchen med Ewe och Rebecca. Det var gott. Var på en Taube konsert med Sanna Nielsen. Det var kul. Hade problem med datorerna på Kreativt Skrivande-kursen så att jag var tvungen att byta dator tre gånger innan jag ens kunde logga in och kunde inte sedan spara det jag skrivit under lektionen. Det var inte kul.


Infekterade halsmandlar

Idag så var jag hos sjuksköterskan för att kolla ifall det var någonting fel på min hals eftersom det har kännts som om jag har två stora bollar nere i svaljet, vilket jag har kännt i flera dagar nu. Alldeles tjockt liksom! Det visade sig att jag hade fått en infektion i mina halsmandlar! Antingen så kommer det bli bättre, eller så blir det värre och vi måste operera! Vi hoppas på det förstnämnda och använder något speciellt munskölj för att ta död på några bakterier!


Bara jag som tycker att jag ser ut som den där grisen på Mupparna på denhär bilden? ;)


Politisk skandal

Jag finner knappt ord. Jag har försökt att börja skriva här flera gånger och ingenting har passat bra till det jag känner just nu. Jag citerar mig själv från det jag skrev för bara ett litet tag sedan på Facebook: "Jag respekterar allas åsikt så länge de har någon, och så länge det inte är till SDs fördel."

Jag har alltid kännt att jag häldre lyssnar på någons åsikt som inte alls stämmer in på min egen och sedan diskuterar med den personen och frågar hur den tänker och så vidare än att prata och diskuterar med någon som inte alls bryr sig eller har någon åsikt. Det har varit en stor grund i min filosofi att alla ska få tycka och tänka hur de vill, men jag tror att jag måste få ta tillbaka det en aning. Att vi nu har ett främmandefientligt parti i riksdagen är skandal, förjävligt och rent ut sagt pinsamt! Jag skulle ha gjort precis som Lars Ohly, att vägra bli sminkad tillsammans med Jimmie Åkesson.

Jag skulle häldre ha sett Alliansen som majoritetregering än det jag ser idag och det säger ganska mycket eftersom jag är Rödgrön. Men nu är frågan hur allting kommer att sluta. Reinfeldt ska tydligen ha sagt att (jag var på toa då så jag hörde inte) de inte kommer att söka stöd från Sverigedemokraterna och Miljöpartiet har sagt att de inte kommer att stödja Alliansen. Hur kommer det då att funka?


En fin bild som jag snodde från kussen på Facebook. Ser ni någon slående likhet mellan Jimmie Åkesson och någon annan ond historisk människa? ;)


A day with pros and cons

Dagen började med ett besök hos sjukgymnasten (har en massa problem som vi kan ta en annan gång kanske ;) och vi kom fram till precis samma slutsats som jag kommit fram till för läänge sedan; jag måste börja träna på ett eller annat sätt. Simning kanske? Alltså det känns rätt onödigt att gå där när vi kommer fram till och pratar om samma saker som jag lätt kommer fram till på egen hand. Fan alltså, sjukgymnaster är ingenting för mig..

Annars då? Jo hade GeMu och jag blev så glad när jag började förstå treklang.. eller vad det nu hette. det var inte alls lika svårt som det såg ut! Men det bästigaste på den lektionen var då vår lärare Robin började spela några Disney låtar på piano! Haha! Han kommer att bli tvungen att spela några låtar efter varje lektion från och med nu! ;)

På lunchen sprang jag, Therese och Sania till Waynes där Sania köpte ChaiLatte och en mumsig muffin som smakade.. pankaka? Sedan var det kör där vi började på en ny låt som jag inte minns vad den hette men som jag gillade iallafall! ;)

Aja, det var typ min dag. Nu ska jag fortsätta att fredagsmysa framför Idol med mor och far :)


What am I supposed to do when the best part of me was always you?

You don't know what you've got till it's gone

Sitter och lyssnar på några låtar av en av mina absoluta favoritflicka Chantelle Paige! Hon vet verkligen hur man får en på bättre humör, alltid när jag är nere så finns hon där och plötsligt så känns det jobbiga inte alls lika farligt längre. Hennes musik är glatt och enkelt, visst låtarna handlar mest om pojkar och att dansa på olika klubbar men ibland så behöver man bara få lyssna på sånt och inte tänka så mycket.

Men det som jag gillar mest är nog det att hon verkligen jobbar hårt för sig och inte får allt serverat, trots att hon föddes med en guldsked i munnen. 
Och jag gillar hennes motto: "Live your dream, don't dream it. Only you can make it happend."


14 september

Sitter på skolan och har Kultur- och idéhistoria, måste nog vara en av de tråkigaste ämnena ever! Just nu så håller vi på att skriva ett brev till någon där vi ska berätta om det antika Grekland, vilket är det roligaste vi har gjort under hela terminen.. wo-ho.

Tidigare i morse så hade jag Kreativt Skrivande där vi skulle beskriva ett mörkt rum med hjälp av ljuset från en tändsticka. Det var roligt men jag fick brottas lite med min prestationsångest.. Hehehe, fick lite problem med datorn och några andra grejor men det kändes bättre att veta att det inte var bara min dag idag, det var inte Noras dag heller ;)

Nä men nu kanske man ska fortsätta att skriva på brevet då.. Fan mina cashew nötter är slut!


De kanske hade sånna här skor under den antika Grekland ;)

I want to go back in time..


Love the way you lie

Egentligen så hade jag tänkt att jag skulle skriva lite om hur veckan varit, roliga upptåg, Ipod sökning, temadag, nya ämnen men nej.. jag tänker inte alls skriva om det nu, klarar inte av det. Tänkte skriva lite om beviset till att livet är emot mig men jag orkar inte det heller. Så jag säger bara såhär..

Just gonna stand there and watch me burn
But that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie, I love the way you lieHappy B-day Bill & Tom!

Sheeaaat! Tiden bara rinner iväg när man har roligt! Nu är pojkarna Kaulitz 21 bast och snart gamla gubbar ;) Hehe nu får man väl bara hoppas att de håller sig friska och krya och inte dör av någon överdos av viagra ;D


Igår var det ingen vanlig dag..

..för det var Thereses födelsedag! Hurra hurra hurra!! :D


Hoppas att du hade en great födelsedag och att du tyckte att Puckon var god! Puss på dig! :D♥

RSS 2.0