Grattis Daniel !!

Idag är det ingen vanlig dag för det är Daniels födelsedag! Hurra hurra hurra!! :D Gud.. jag fattar inte riktigt att den där lilla skitgungen har blivit 21 år, gam'gubbe ju! Haha! Jag minns då han var 14 och var hos Conan O'Brian, han vred sin arm 360 grader och sa att han skulle skaffa sig en lång röd Cadillac och åka omkring i Miami, lite lagomt diskret sådär ;) Försökte hitta videon på YouTube, men jag kan inte hitta den längre.. Det var nog min favorit intervju med honom.

Men medan jag hängde där på YouTube kom det en massa videos från pjäsen Equus. Fan alltså, man skulle ha sett den. Sista föreställningen i England var 9 juni förr förra året om jag inte minns helt fel. Kollade biljetter och allt men fick inte åka för mor&far, fan alltså. Så jag läste den istället. Jag fick beställa hem den lilla boken med en vit häst på framsidan från någon stad långt bort.. Umeå eller Uppsala tror jag. Den fanns på både svenska och engelska och jag valde att läsa den på engelska, kändes inte rätt att läsa den på svenska helt enkelt. Funderar på att läsa den en gång till, den var så jäkla bra! Lite bisarr visst, men absolut någonting som jag uppskattade.


Therese! Läs den!

Times go by del 2Familjen drog till Norge på en liten minisemester! Mamma och pappa var på kattutställning medan jag och Jenny gjorde Trondheim! Sprang omkring på stan och köpte kläder, checkade in Domkyrkan och tog det lugnt vid hamnen. Vi bodde på värsta lyxhotellet så det var värsta god frukost och så till lunch/eftermiddags fika så fick man värsta goda våfflor, mmmM! Mer bilder och vad vi gjorde där hittar ni HÄR

Gatufesten!! Fredagen tillbringades med Bella, Ida, Lisa & Angelica, även Hannah, hennes kompis och kille ibland. Det var skitroligt! The Sounds och The Ark var bäst och gissa vilka som stog längst fram? Jo jag och Bellz! Haha och vilket röj det var på the Sounds (till skillnad från Dead By April), sommarens höjdpunkt kan jag lova!

Hohoi! Myskväll och övernattning hos Therese!  Det var ett bra tag sedan vi sågs så det var kul att se henne igen! Vi gick ut med hennes hund Milo (som VERKLIGEN gillade mig), såg på filmer som Alice in Wounderland, Prinsessan och Grodan och Percy Jacksson och så åt vi en massa gottis!! Bla melon, ostbågar oooooch.. Ben&Jerry! <3 Så när vi skulle gå och lägga oss så fick jag såklart en sockerkick och kunde inte sova på heeela natten, seriöst inte EN blund! Ett tips: lyssna på Mix Megapol mellan 3-7 för att då är det inge snack eller reklam, bara musik ;)

Istället för att ha ett "riktigt" sommarjobb så har jag hjälpt pappa att måla stugan! Har varit där i flera dagar och ska dit nån till dag när det är lite bättre väder, men inte för bra väder. Det är jätteroligt! Man får kladda jättemycket och så får man potatissallad på rasten, gooooooott! Fast det var ju de där bromsarna förstås....

Vi tog lite ledigt från målningen och drog till Bergafjärden och tog vårt första dopp i sommar! Hahaha! Jenny var sist i, till och med efter mamma, sorgligt x)

Haha! Vi kom på att Eclipse hade haft premiär för ett tag sedan så jag och Jenny drog med oss Fia och såg den! Den var faktiskt rätt bra, hade inga förväntningar precis eftersom New Moon var en flopp för mig och Eclipse var boken som jag gillade minst. Men den var bra, hehehe och jag ogillar inte Jacob/Taylor längre xD


Times go by

Jag är inte död, inte riktigt iallafall ;) Nä men jag har verkligen inte haft någon lust att sitta här och blogga, trots att jag kanske har haft saker att skriva om. Ska det bli någon ändring på detta osociala beteénde? Hmm.. vi får väl se..

Nä men vad är det som hänt sen sist då?


Alldeles innan skolan slutade så kom Dogge Doggelito till Hedbergska och bjöd på en liten show! De från Bygg hade frågat ifall han ville komma och det ville han, lite coolt faktiskt ;) Alla esteter dissade honom så det var bara de från bygg som var där, plus jag och Jens som dansade som galningar längst bak i aulan, haha! Sedan så pallade inte Jens vara där längre så jag hoppade några rader ner och hängde med Jo (skönaste engelskaläraren). När allt var slut så fick vi ta kort, få autografer och köpa deras singel och bok. Hehe, Jo berättade en massa om gången hon hörde sina första skott i LA och hur naiv hon hade varit för han som har skägg medan jag snackade med Dogge bla om att jag gick estet, lite om facebook och så fick jag lite pussar på kinden xD


Skolavslutning! Gosh det känns som en evighet sedan.. Började med att vi esteter sjöng på två avslutningar på morgonen och Kevin höll sitt fina tal, jag kan erkänna att jag fällde en liten tår ;D Sedan blev det lunch på BiteLine med lite trevligt folk, tog en miljon år innan jag och Ewe fick våran pizza.. Kl 1 sprang jag ner till torget för att se när Fia tog studenten! Hahahaha! Sedan när de skulle åka iväg på sina lastbilar så såg jag Dag springa efter en lastbil och jag vet inte hur många varv runt stan han sprang! xD


Midsommar spenderades med familjen Engström och Lidia & Kirill! Fint väder, god mat, trevligt umgänge och kuliga lekar! Körde bland annat Dektektiven eller mordgåtan eller vad den nu heter, tändsticksasken, hissen och en lek som jag lärde mig på teaterlägret förra året. Sedan fram emot morgonen såg vi "barn" på film - A Drift om jag inte minns helt fel :)


Drog till Grenforsen med mor&far, Lidia&Kirill och Raya&Pysen (katter) och myste och bara mådde gott. Pappa och Kirill fiskade en massa medan jag, mamma och Lidia gick omkring med Raya&Pysen. Pysen är så sööööt! Han är en ganska stor kisse och man tror ju att han ska vara lite bad-ass men ack så fel man kan ha! Till att börja men så var han rädd för vattnet så han gömde sig i mammas skjorta, han var rädd för myror så när vi stötte på några så hoppade han tre meter och när han ska mjaua så låter det bara "mjiee...", som en liten flicka. Sööööt! ^^ Och Raya var ju som ett litet koffienpiller.. sprang runt runt runt i 5 timmar utan att vila en sekund. Hehe ;)

RSS 2.0