Shop until' your feets bleed

Idag så var det bara stan med mamma och syrran. Jag hittade faktiskt jeans på Affären, liksom.. att hitta jeans som passar mig är lika selsynt som att hitta vatten i öknen, seriöst inga byxor passar mig! Förutom de här då, som jag fick på mig utan att slita, dra och pressa.
 
Hittade även en tajt vinröd tröja på Gina, lång svart väst på Gina, tights på Gina & halsduk utan ändar på Gina. ASSÅ SERIÖST! Jag dissar verkligen Gina men det är där jag hittar det mesta av mina kläder.. det är helt sjukt! Det läskigaste ändå är ju att precis alla små fjortisar som handlar där ser exakt lika dana ut.. pinsamt!Jag tyckte verkligen om min halsduk ^^

Lussebullar i stora lass

Idag så skulle jag till teatern och se när de repade inför Kvartersteaterns Jubileumskonsert, men som allting annat detta lov blev det inställt. Varför var de tvugna att spela ett bra rep dagen innan jag kom för? Haha! Aja, det får bli en annan gång :)

Så istället för att sitta och deppa hela dagen drog syrran med mig till köket och vi började baka lussebullar! Det var jätte roligt och jätte gott! Jag tappade min deg på golvet hela tiden så bli inte förvånad ifall du hittar katthår i dem. Vi gjorde bara en sats bullar så det räckte till en plåt bullar och en plåt elefant :)btw, Grattis Lilly på födelsedagen! :D


Telia + Mig = <3

Ikväll så skulle vi ha varit på fest hos Sam men han ställde in det för att han "inte hade orken". Han ställde in alltihop bara nån timme innan vi skulle ha varit där, liksom fel att säga till tidigare så att man kunnat fixa andra planer? Så jag har varit lite depp hela kvällen. Telia (min katt) kom nyss och gjorde mig genast på bättre humör! Vad skulle jag göra utan dig gumman? :) <3
Finns det nån sötare kisse? Skulle inte tro det!

WELCOME TO HUMANOID CITY TOUR

09.01 igår var de mina, Tokio Hotel biljetterna! Jag tror inte att någon (som är intresserad av TH iaf) har kunnat missat att de kommer till Sverige i mars. Den 4 i Sthlm Globen & den 5 i Gbg. Helt underbart! Jag fick tag på ett par jätte bra sittplatser i Sthlm. Håller på att gå sönder av förväntan! Blev helt förtvivlad förra gången då de ställde in.. Så nu är jag jätte glad! :D
Tänk att jag ÄNTLIGEN får se mina favorit pojkar! Hoppas bara att det inte kommer några förhinder..


Michael Jackson-tema i IdolDet är Michael Jackson-tema i Idol ikväll. Oförväntat? Inte precis. Men jag klagar inte, bara de inte gör bort sig! Eller vad är det jag säger, de får gärna göra bort SIG SJÄLVA, bara de inte slacktar MJ's låtar. Det skulle vara en synd!


I don't like mondays

Hejsan svejsan gott folk! Hur är det med er? Jag mår bra, tackar som frågar. Idag är det måndag (nähä) vilket jag inte gillar.. Måndagar är inga bra dagar. Seriöst! Vi går från 08.30 till 16.15 i skolan och vi har bara jobbiga och tråkiga lektioner. Desutom så har vi inte så långa raster så vi hinner aldrig socialicera oss, eller hur det nu stavas. Riktigt onödigt, för det är ju det som är det roliga med skolan. Men men.. hoppas att tisdag blir en bättre dag! :)

Apropå tisdag.. jag har tre prov i morgon: Matte, Svenska & GeMu (Gehörs och Musiklära). Orka tre prov på samma dag? Måste börja plugga.. Svenska provet har jag egentligen redan gjort men det var så här att provet var om en bok (Ett ufo gör entré av Jonas Gardell, bra bok, läs den!) och jag hade ju såklart inte hunnit läsa ut den. Hade typ 100 sidor kvar och hade inte kommit dit då alla knutar börjar lösas upp. Jag skrev provet ändå och skrev så mycket jag kunde, otroligt nog så fick jag G+! Men liksom, jag är inte en sån som bara borde få G i svenska, vilket Madde (lärarn) förstog så hon ville att jag skulle göra om provet då jag läst ut den, snäll tjej! Nu är det ju bara det att det kommer inte att vara samma prov (såklart) utan jag kommer att få bestämma hur provet kommer att se ut... jag liksom bara WHOOT!? Jag har ingen aning om vad för prov jag vill ha. Borde nog ta någonting där jag kan reflektera och/eller sätta mig in i olika sitvationer, det är jag ju ganska bra på.. tror jag.

Btw, jag vet inte varför det helt plötsligt har blivit bara stora bokstäver i min blogg, jag har inte gjort något! Vi får bara hoppas att det kommer att fixa sig snart.NBC

Four-year-old Paige Bennethum really, really didn’t want her daddy to go to Iraq.

So much so, that when Army Reservist Staff Sgt. Brett Bennethum lined up in formation at his deployment this July, she couldn’t let go.

No one had the heart to pull her away.

Reblogged from Where's My Key?.


LET'S GO HUMANOID - Das ist so geil!!!

Mina Humanoid(Deluxe) albums kom idag och fatta vad glad jag blev!! Har väntat i nästan 2,5 år på att få höra deras nya låtar och äntligen fick jag det! Soundet på detta album är ju som vi vet Si-Fi inspirerat vilket faller mig i smaken något så oerhört! Så fräscht och nytt, samtidigt som moget och mystiskt. Alla de 16 låtarna är helt klart värda att älska, har inte hunnit lyssnat på de tyska än men jag sparar dem tills imorgon.

Jag har inte fått några speciella favoriter än, men de jag kan nämna lite nu är iaf

Automatic - Perfekt första singel, bra form och annorlunda, kanske inte vad man förväntade sig. Älskar Bills höga toner!
Human connect to human - Omöjligt att inte få den på hjärnan!
Humanoid - Grymt bra! Tung och lite läskig. Härlig dist på gitarren och medryckande melodier.
World Behind My Wall - Sååå vacker! Man märker verkligen att den är mycket personlig och man kan inte låta bli att inte tänka sig in i pojkarnas liv och fälla en tår.
Hey You - Påminner en aning för mycket om "We will rock you" i början, men sedan rycks man med i hip-hop beatsen.
Zoom Into Me - Desmond Childs låt, eller han har varit med och skrivit den. Mycket vacker! Bills "Z" när han sjunger Zoom into me är så gulliga! Typiskt tyskt uttal.

Det ända som jag kan störa mig något på är att det är bara Bill på albumomslagen. Liksom Tokio Hotel består inte bara av Bill utan även Tom, Georg och Gustav! Omslaget är verkligen skitsnyggt men lite synd bara att de andra inte fick vara med.


Miyavi konsert - Fryshuset 24 september

Konserten var helt underbar!!
Jag tog på honom! Jag höll i hans hand! :')
Det var lätt en av de bästa konserter jag varit på.
Jag stog nästan längst fram! iiih!

 
Vill bara säga att det inte var jag som filmade eftersom det var fotoförbud. Tur att det finns folk som inte följer reglerna lika mycket som jag gör! :D

Sthlm resa med syrran

För ett tag sedan var jag och syrran i Stockholm i tre dagar för att vi skulle på konsert - Miyavi. Skriver mer sen

RSS 2.0