Ny design!

Vad tycker ni om den nya designen? Jag gillar den mycket eftersom den symboliserar precis vart i livet som jag befinner mig. Okey lite för djupt sagt but whatever! Det är syster Jenny som gjort den bara till mig! Snällt va? :D

Blogg 1, 2 & 3


The Veronicas - Untouched

Nu är det såhär att jag har fallit för en låt. The Veronicas med Untouched. Hörde den förra veckan eller nått på ztv och föll pladask. Jag gillar när de sjunger i stämmor och att de är rockiga och inte typiska Olsen. Inget fel med Olsen, jag gillar dem, men de är så tjejaktiga vilket är skönt att slippa med The Veronicas. Helt min stil :)
Hatar skolan..

Nu är det ju såhär att jag hatar verkligen skolan! Verkligen! Går dit med en klump i magen och går därifrån med en klump i halsen och det känns som om jag är påväg att krypa  ut ur mitt eget skin.. Ska det verkligen få vara så? Ska man inte få plocka blommor och måla regnbågar överallt? Det är nog min största önskan just nu. Slippa gå runt som ett tyst fån hela dagarna. Jag vill kunna vara mig själv, glad, lagomt pratsam.. le. Att le en hel dag skulle vara underbart! Visst lite ont i smilemusklerna men det kan man nog ta. Ingen på skolan verkar veta hur jag är i vanliga fall. Ingen vet hur jag är hemma med syrran eller med bandet eller på teatern. Det är de stunderna som jag är mig själv, varför kan jag inte vara så på skolan? Inte änns mina kompisar vet.. Jag trivs verkligen inte.


TH vann Best New Artist!

"De vann, de vann, de vann, de vann.."
yeah! Vilket skönt lyckorus jag fick då jag satt ensam i soffan mitt i natten och såg dem hoppa upp på scenen!
 Jag tyckte att de verkligen var värde det, Grattis pojkar! :D

Tisdag

Fick värsta håltimmarna idag. Fick sluta 11.20!! Härligt.. Åkte hem och sov i cirka 2 timmar innan jag åkte in till Kulturskolan och spelade min första gitarrlektion denna termin. Det gick mycket bra, förutom att jag glömde glasögonen så att jag inte såg noterna.. Men som sagt gick det bra och jag fick en riktigt lätt läxa, den sista lätta läxan.. crapHAPPY B-DAY Bill & Tom!Grattis till Bill och Tom Kaulitz som fyller 19 år idag!
De leve
Hurra! Hurra! Hurraaa!! :D:D:D

Klassfoto och moppekrasch

Idag är det ingen vanlig dag för idag tog vi klassfoto.

Morgonen började lika alla andra förutom att jag fick skjuts av mamma till skolan eftersom hon ändå så skulle skjutsa syster till sin skola eftersom hon skulle åka med skolan till Norge. Konstig mening jag vet men jag pratar med Marcus samtidigt som jag skriver så detta kan sluta hur som helst.
Väl inne på skolan kände jag mig lite skabb i min Bill-hoodie (som jag annars älskar över allt annat i denna värld) och helt osminkade ansikte när alla andra sprang omkring i modekläder och översminkade dock ansikten. jaja. Jag tog och fixade till mig senare när jag fick hål på tyskan för första gången på 4 år. Om jag får säga det själv blev jag riktigt söt i mina pippilotter ^^*

Efter lunchen gick jag, Rebecka och Lilly till omklädningsrummet och jag plattade Rebeckas hår. Jag gillar hennes hår så grymt mycket! Älskar rött hår! Fick även veta att hon hade mens just nu vilket betyder att jag inom 2 dagar också kommer att få det, OMG! Haha! Kanske lite för mycket information xD

Klassfoto. Fixat posen och kände mig självsäker nog att ta plats. Joorå det gick bra, tror att jag inte kommer att se helt cp ut i år. Men senare på enskilda kort... Ojojoj! jag såg helt fel ut. Såg helt elak ut eller någonting. Inte alls som jag såg ut i spegeln, men hur ofta händer det att man gör det? Sedan missade man ju så klart bussen hem.

Efter skolan var det bestämt att jag, Lilly, Linnéa och Moa skulle åka moppe. Så direkt efter att mamma hade skjutsat hem mig fikade jag och stack sedan till Lilly. Väl hemma hos Lilly fastnade vi med ett Buzz spel och spelade där ett tag. Det var kul! Jag kom tvåa! Ich war sehr gut.
Sedan var det ut, Ut, UT! Jag körde min moppe, Lilly skjutsade Moa eftersom det var nå fel på hennes moppe och Linnéa körde sin Klass-2. Körde ner för Lillys backe utam problem, allt var frid och fröjd. Ut på den stora vägen utam problem. Fåglarna kvittrade och vinden susade i öronen. Vänta.. Vart är Linnéa?
Efter ca 30 meter på den stora vägen brakade Linnéas moppe ihop och vi fick den inte att gå, om ni frågar mig så tror jag inte att den går än. Efter många försök drog vi upp moppen hem till Lilly igen och väntade tills Linnéas pappa skulle komma och laga den. Men han lyckades inte. Men vi åskådare blev iaf bjudna på kaka och saft av Lillys fina mamma medan vi blev ihjälgasade.

Klockan 18.oo åkte jag hem. Åt kykling. Gott. Fick främmande, mysig typ det där <3
aja,. P3@C3!

RSS 2.0