Queen - The show must go on

Nu ikväll då jag skulle sätta mig och plugga så bestämde sig Jenny för att spela upp Queen-konserten på tvn som hon var med på i Tonhallen.. i våras var det va? Och självklart så hoppade jag upp i fotöljen och tittade. Jag såg det aldrig live eftersom jag hade själv teaterföreställningar som jag var tvungen att vara på, inte för att jag hade något emot att spela :P Det var kul att se konserten iallafall. Det var en jättestor kör från kulturskolan och estet, Nordiska Kammarorkesten, rockband från estet och Magnus Backlund. Riktigt bra och jag önskade nästan att jag själv hade varit med ;)


The Show Must Go On är nog fan en av de bästa låtar som finns! :)

Kubakrisen - redovisning imorgon!

Imorgon så är det dags för våran redovisning om Kubakrisen på historian. Det har varit grupparbete och jag hamnade tillsammans med Lilly och Rebecca. Jag vet inte riktigt ifall man kan säga att vi har haft ett bra sammarbete, eftersom jag har varit sjuk så mycket och har inte kunnat hjälpt till så mycket. Så en stor kram till Lilly och Rebecca som har dragit ihop allt så kungligt! De var snälla nog att ge mig den delen att redovisa som jag faktiskt var med på, så jag tror att det kommer att ordna sig alltihop :)


Seriöst.. Sovjets diktator hette Nikita Sergejevitj Chrusjtjov. Försök säg det snabbt tre gånger ;D

1 Advent

Woho så idag så var det första advent, herregud var fort det går! Det känns inte alls som om det bara är fyra veckor kvar till jul.. Vart är snön? Bara några snöflingor gills inte, tre meter gills!Tack
SANNA med hjälpen! :D

De fyra elementen

På teatern så hade de börjat att jobba med de fyra elementen - jord, vatten, eld och luft. Först så tyckte jag att det lät lite flummigt då Jürgen sa att vi skulle gå som jord, men sedan när man tänkte lite så gick det bra! Det var bara att tänka tonårspojke och öööh,.. moppe? Skulle även gå som vatten, eld och luft. Det var knepigt, mycket knepigt, men mycket lärorikt när man väl förstog vad poängen var. Man skulle inte bara gå som ett element, man skulle spela ett element, fysiskt och psykiskt.

Kort sammanfattning om vad de representerar (om jag inte minns helt fel):

Jord: Lugn och stabil. Rör sig "nära jorden", som en tonårspojke.
Vatten: Svårt att bestämma sig. Rör sig i höfterna.
Eld: Passionerad. Snabb och bestämd i omgångar.
Luft: Lite i sin egna lilla värld, lite bimbo, alltid påväg någonstans. Andningen högt upp.

Sedan de sista minuterna så skulle vi säga vilka två element vi tyckte att vi själva var och sedan skulle de andra säga vad de tyckte. Jag tyckte att jag var jord och vatten, jord för att jag brukar vara ganska lugn och så och vatten för att jag har ibland svårt att bestämma mig, men när jag väl bestämmer mig så kan jag slå hårt! De andra höll inte med mig när jag sa det där om jord, de tyckte att jag var mer luft. Kanske inte för att de tyckte att jag var en dum bimbo, men att jag är i min egna lilla värld ganska ofta. Men det kan nog stämma, vatten och luft passar nog in på mig :)

Vilka element tror/tycker ni att ni är?


Vi kollade även vad våra tidigare roller hade för element. Min hade eld :)

Busstrassel

Det har varit en ganska konstig dag idag.. eller det kanske inte var det men det kändes lite weard iallafall. Skulle ha pluggat historia med Rebecca och Lilly hos Rebecca men eftersom jag skulle till teatern halv två så skulle jag typ bara ha kommit dit och sedan åkt igen, vilket bara var onödigt så de gjorde det själva.

Jag missade bussen som jag skulle (eller borde) ha tagit in till stan eftersom att efter jag snackat med Lilly så tänkte jag att jag kunde ju ligga kvar i sängen och dra mig en stund, vilket ledde till att jag somnade om.. Sedan blev det stress när jag vaknade. Missade 12.25 bussen så jag tänkte ta 13.25 bussen, jag visste att jag skulle bli sen men bättre sent än aldrig. 13.23 var jag fortfarande i duschen.. Det säger väl det mesta va? Drog på mig ett par kläder men hann inte med strumporna och sprang sedan i mina kära UGGs till bussen. Otroligt att jag faktiskt hann!

Väl inne i stan så kom jag på att jag inte hade något busskort. I stan så kan man ju inte betala kontant så jag var körd, jag skulle inte kunna ta bussen till Kuben. Jag gick. Vet ni hur långt det är? Slutade med att jag blev en hel timme sen, men jag tror inte att det gjorde så mycket :)


Dumma stadsbussar som inte tar kontanter..

Utvecklingssamtal

Idag fredag.. Hade jag utvecklingssamtal på skolan! Det var kung! Jag gillar utvecklingssamtal, det har jag alltid gjort.. Kul att ha ett samtal som bara handlar om mig! Haha! ;D

Men vi pratade lite om vad jag tyckte om alla ämnen och så berättade mamma och pappa om min lilla 'historia'. Skönt att de fått veta, så slipper de undra varför jag är borta ibland.. De sa även att jag var duktig, bla på EOSen och jag liksom bara va? När vi hade ett såntdär "vart jag ligger"-samtal så sa de att jag var ok, medan Christian (mentor) sa att jag var ok+ vilket är typ VG. Heh, det var jag riktigt nöjd med eftersom att (typ) all estetiskverksamhet är ganska nytt för mig. Han sa även att jag var grym på bas efter att han hade sett mig på ensambeluppträdandet för några veckor sedan! Det är ett par stycken som sagt det förr och jag blir lika glad varje gång! Verkligen kul att få positiv feedback, speciellt för ett instrument som inte är mitt huvudinstrument. Jag gillar att spela bas, det är roligt! Nästan roligare än gitarr.. men inte riktigt ;)

Nu ikväll så har jag, mamma och Jenny haft pizzamys framför Idol. Synd att Mariette åkte ut, ville att Calle skulle det. Har aldrig riktigt gillat honom. Men, men.. Huvudsaken att Erik vinner och att Tove kommer tvåa. Eller vad tycker ni?Och nej, jag har ingen aning vart ettan på bilderna kommer ifrån xD


Scenskräck? Jag? Njae.. Eller?

Idag på engelskan så skulle jag berätta lite om the Decleration som jag har hållit på att läsa ett tag nu. Det gick helt okej, ifall man tänker på att jag inte hade läst ut den, inte förberätt någonting och att jag skakade som ett asplöv. Har ingen aning varför jag har fått det så jobbigt att prata inför folk på det viset, liksom.. jag tycker inte att det är pinsamt eller läskigt på något sätt, jag tycker att det är riktigt roligt! Men varför börjar jag skaka då då? Likadant de senaste gångerna som jag har sjungit inför publik, benen började skaka som jag vet inte vad.. men varför? oO hm.. värt att tänka på..Red Hot Chili Peppers-period

Vet ni en värsta kung grej? Att just nu är det en Red Hot Chilipeppers-period på skolan!

1. Spelar Under the Bridge på ensambeln
2. Spelar den lite extra på in/sån (gitarrlektionen)
3. Sjunger Around the World på kören

Jag tycker det är jätteroligt eftersom jag gillar dem. Visst jag kan väl erkänna att jag inte lyssnar på dem särskilt mycket men jag kan väl tycka att de är riktigt bra iallafall? Funderar på att försöka lära mig att sjunga och spela Under the Bridge samtidigt, för det skulle vara en skön låt att köra akustiskt tror jag. Funderar även på att lära mig Hurt med NIN, In your shadow I can shine med TH och några låtar med min käre Jay Brannan. Har velat göra det ett bra tag nu så nu gäller det bara för mig att få tummen ur röven och komma igång! ;)


Sköna grabbar det där ;)

Nytt EOS projekt

Nu på skolan så har vi börjat med ett projekt på EOSen (estetisk orientering) där vi ska få med dans, bild och musik i ett framträdande. Vi har blivit uppdelade i olika grupper och alla har fått en av två dikter som framträdandena ska handla om, typ. Jag tycker att det kommer att bli roligt! Vårat framträdande kommer att bli kung.. hoppas jag ;) Jag kommer typ att läsa dikten, vilket känns lite läskigt eftersom den passar in på mig så grymt mycket, vilket i sig kan vara bra för då kan jag ju försöka få med min kändsla då jag läser den :)

(Mitt internet fuckar up..)


Gick till H&M och testade en klänning innan bussen gick. Jag kunde inte ha den x)

Spräng mitt huvud någon?

Usch.. Har varit hemma idag pga migrän. Vaknade i morse och kände att det bultade åvanför ena ögat. Tänkte att jag skulle försöka gå ändå men efter att jag ätit frukost så gick det inte. Sa till mamma att jag hade ont i huvudet och att jag ville vara hemma men hon bara: "Ta en alvedon och gå ändå." Jag liksom bara va!? För det första så funkar inga vanliga värktabletter på mig och för det andra så vet jag ifall jag klarar av att gå på skolan eller inte, är veteran vet ni! Men sedan gav hon efter och jag gick och lade mig igen. 10 minuter senare så smälde det till och jag kunde inte bara ligga där. Smärtan var olidlig! Sprang upp till mamma igen gråtande och bad om en migrän tablett. Sedan sov jag till klockan tre och kände mig yr resten av dagen.

Nu så håller jag på att steka lite pyttipanna till mig, mamma och Jenny. Pappa är nere i huvudstaden i affärer.. heh, har alltid velat säga så!


Är de inte för gulliga? :3

Lista

Tänkte göra en liten lista nu innan Jenny är klar med sina bullar :)


Jag har insett att min senaste kyss: Var alldeles för längesedan
Jag pratar: Inte så mycket ibland, ganska mycket ibland
Jag avskyr när folk: är sur på en helt utan anledning
Min bästa vän är: Telia! Min Kissemiss :D
Min första vän heter: Jenny
Kärlek är: Ett skämt? Kanske? Eller?
När jag borstar tänderna: Går jag omkring i huset och kollar på vad alla andra har för sig
När jag lagar mat: blir det pyttipanna! Min specialletet ;)
Jag tänder på: Leénde, ögon, hår, personlighet

Jag är rädd för: Sånt som kan göra ont
Den värsta känslan är: Ångest och insikten att man har förlorat någon
Den bästa känslan är: CHOCKLAD!
Jag är bäst på: Att se saker i olika perspektiv
Jag är sämst på: Kliva upp på morgonen
Om jag va ett djur skulle jag vara: En kisse, skulle ligga i min säng och sova med Teli varje dag ^^
Min mobiltelefon är: helt utan högtalare efter att jag tappade den i toaletten
När jag vaknar på morgonen: borde ingen komma nära mig.. morr..
Just nu tänker jag på att: Syrran gärna får bli blar med sina bullar så att jag kan gå och lägga mig..
Bebisar är: Mysiga, dregliga, bedårande, jobbiga små människor


I'm Devestated

Jag har tagit och lyssnat lite på Space Cowboys nya låt med Chantelle Paige och jag har kommit fram till att det är väldigt lätt att få den på hjärnan. Inte så konstigt eftersom de sjunger De-De-Devestated, De-De-Devestated typ hela tiden. Jag har aldrig riktigt varit ett sånt stort av Space Cowboy och jag tror inte att jag kommer att bli något heller, men Chantelle Paige gillar jag grymt mycket (my girl ;) så det var därför jag uppmärksammade den här låten. Liksom, jag kan inte säga att den är dålig precis.. den är nog bara en sån där låt som man måste lyssna på ett tag för att man ska gilla den :)


Vad tycker ni om låten? :)

Blivande konstnär?

Vet ni en sak? Att idag så hade vi matte för första gången på ungefär tre veckor eftersom vår lärare troligen haft svinis. Mellan några tal så vände jag mig om mot Adrian och Adam som satt bakom mig och ritade av Adrian. Om jag ska vara ärlig så blev jag ganska nöjd! Borde kanske bli konstnär, eller inte.. xD

Har hållt på att rita liknande saker förut fast då har det inte föreställt någon speciell, bara varit olika mallar liksom. Det är roligt för att det blir lätt fint och det är faktiskt inte så svårt. Har ritat en del i matte boken och på några lösblad på bilden. Det roligaste är nog att innan jag började på gymnasiet så tyckte jag inte alls om att rita, eller jag kände jämt att jag inte hade tålamodet, men det har jag nu! Yeay me! :DBellabella

Hehehe. Vad gör man då man inte är på topp och man känner att man skulle behöva ett gott skratt? Jo, man tar och snackar lite med Bellabella så blir allt bra igen ^^ Skönare människa finns inte. Vet inte hur många gånger hon har fått mig på bra humör då jag har vaknat på fel sida. Vaknar alltid på vänster, när jag borde vakna på höger (Bellas kommentar)  x'D


Vi tar en favorit i repris bara för att jag inte har nån bild på Bellabella ;)


The Declaration

Idag så blir det plugg, plugg och åter plugg. Måste plugga till engelska provet, tyska provet och så ska jag ha läst ut the Declaration (Oönskad på svenska) som jag sedan ska berätta lite om på engelska. Inte så farligt, kunde ha varit värre.

The Declaration är faktiskt ganska bra, trots att jag inte har kommit så långt alls. Den handlar typ om att det är 2140 och de har kommit på ett sätt så att man inte åldras. I och med att man inte åldras så dör man inte så till slut så blir jorden överbefolkat, därför så är det bestämts att man inte får skaffa barn. Men om någon nu skaffar barn ändå så förs barnen till ett så kallat Surplus Hall (ungefär som ett barnhem). Hon det handlar om heter Anna (hehe) och hon är en sånhär "duktig" tjej som Know Her Place. Sedan kommer det en ny kille som heter Peter och då händer det saker..

Tror att jag ska ta och fortsätta att läsa den nu. Ha det så bra! :D


Soliga dag!

Hann ni se det? Det var soligt idag! Typ första gången på ett halv år! Kändes verkligen skönt att vakna till solens skinande strålar och sedan se dem klättra upp över väggarna. Låg kvar i sängen ett tag och bara njöt innan jag bestämde mig för att äta frukost på altanen. O'boy och mackor är gooott! Sedan blev det en långpromenad med mobilen för Jenny ville inte följa med. Gick tills solen var på väg ner.. Så vackert ♥


Hoppas att det blir fler sådana dagar :)

New Moon premiär

Igår så var jag på premiären av New Moon! Den var jättebra! Eftersom jag tyckte att boken var sämst så trodde jag att jag skulle tycka att filmen också var det så jag hade inga som helst braiga förväntningar. Vilket i sig var bra för då kunde det ju bara bli bättre! Tyckte att varulvarna var hur gulliga som helst, vilket känns konstigt eftersom det var dem jag dissade mest i boken x)


Ni som sett den, vad tyckte ni? :)

Kärleksskor ♥

Oh, jag är så ledsen! Jag kan inte behålla mina kärleksskor.. Jag blir alldeles för lång i dem och det ser ut som om jag har skitit på mig när jag går i dem. Så jäkla fail för jag har aldrig blivit så kär i några skor förut och när jag väl blir kär så slutar det bara illa. Love is a joke! Ska lämna tillbaka dem imorgon, puss på dem ♥

Jag hoppas ni inte tror att jag är seriös med poserrna x'D

091119

Jahap.. Idag så har det varit en ganska blandad dag. I morse så missade jag bussen och när jag väl kom till skolan så mådde jag så illa att jag inte klarade av att gå på tyskan. Jag gick och lade mig inne hos sjuksyster men just då så var det en massa skitungar (okej de gick i trean skulle jag tro) som skulle eller hade tagit svinissprutis som höll på att sära sig. De trodde att jag låg där inne och höll på att avlida, sääääär!

Men sedan under gitarrlektionen och kören så var livet KUNG! Håller på att lära mig låten med Red Hot Chillipeppers som vi ska spela på ensambeln (och som jag inte minns vad den hette), vilket var roligt! Men det är inte alls säkert att jag kommer att spela gitarr på den låten under ensambeln, kommer nog att spela trummor om det inte blir för svårt. Men jag ville lära mig den på gitarr iallafall, bra att kunna vet ni! På kören var det bara roligt. Har inte sjungit på jättelänge så det var skönt att komma igång igen :)


Hahaha! Försökte ta ett kort innan engelskan men Viktor förstörde alla x)

Pizzabullar

Ja som sagt så bakade syster Jenny pizzabullar igår och jag var med på ett liiitet hörn. Egentligen skulle jag ha varit med på ett mycket större hörn men jag somna.. eh.. ja..

Jag kan lova er att de blev jätte goda! Vi har pratat om att göra det jätte länge och nu blev det äntligen av. Minns de gånger vi fick det på dagis.. Alla blev värsta glada och sa "Oooh pizzabullar!" Gamla goda tiden vet ni ;)Hehe, kunde inte låta bli att ta en till frukost i morse ;)

Ta det lugnt allihopa, jag lever!

Sorry för dålig uppdatering.. Har haft lite problem med internet här hemma så det är därför det inte har blivit några uppdateringar. En liten kort sammanfattning av dagarna:

Tisdag: Kollade på Kulturskolans 50års Jubileumskonsert i GA kyrkan där bla syrran och en massa kompisar sjöng och spelade. Det var jätte bra! Synd bara att jag inte var på humör och att jag missade teatern.. har inte varit där på jätte länge! Köpte även mina kärleksskor, de som ni kan se i förra inlägget <3 Och Max fyllde 16 år idag, grattis! :D

Onsdag: Hade ingen riktig lektion på skolan. Fick reda på hur vi låg till på EOSen & vi fick tillbaka gehörsprovet. Allt gick helt okej för mig, varken bra eller dåligt, det finns plats för förbättring och jag är nöjd :) Syrran bakade även pizzabullar och jag hjälpte till lite på ett hörn! Kan kanske skriva lite om det sen :)

Fönstershopping

Och hörrni! På våran tvåtimmars lunch idag stack jag, Bella, Max och Adam till stan för att fönstershoppa! Jag hade hittat en skitcool cardigan på BikBok för några dagar sedan som jag bara var tvungen att kolla lite på, men bara för att det är jag så hade de inte fått in den... De hade två stycken av den i Umeå men liksom.. ofta jag åker till Umeå för en tröja? Så det känns surt. Hoppas nu bara på att man ska kunna beställa den eller att den finns kvar då pappa åker ner till Stockholm om någon vecka.

Jag hade även kollat in några skitcoola skor på DinSko som jag verkligen ville pröva för att se ifall det ens var någon idé att drömma vidare om dem. Och bara för att det är jag så hittade vi dem inte.. Letade igenom hela butiken men inga skor.. Sedan var Bellabella söt och frågade i kassan efter dem och vips så tog hon fram dem! Jag drog på mig dem, eller tjao.. drog på mig den högra och fick ta hjälp av de andra tre för att slita på mig den vänstra. Olika stora fötter kanske? Med stapplande steg gick jag igenom affären för att testgå dem och vet ni hur jäkla sköna de var?! Och snygga! När till och med killarna sa att de var snygga så var de nog snygga, heh. Jag ville aldrig ta av mig dem.. De andra tyckte nog att jag var skitjobbig, men det bjuder jag på ;) 
Ska köpa dem imorgon, happi mi! :DHeh, som ni vet så är jag ju ganska lång.. och plus de här så blir jag en aning över 1.90cm x)

Musikhögskolan i Gbg

Idag har det varit en bra dag! Allt har känts roligt och inte alls jobbigt! :)
På skolan så var det några från musikhögskolan i Göteborg på besök. De började med att spela nån låt för oss i aulan och strax därefter försökte de lära oss några låtar (två tror jag att det var, eller?) bland annat från Haiti. Det var intressant.. men då de skulle försöka lära oss nån indisk låt så hängde jag inte riktigt med. Ni får ursäkta mig men jag förstår mig bara inte på indisk musik, det låter ju som om de har ont i magen!

Efter våran två timmars långa lunch så var det dags för konsert! De spelade en massa folkmusik från olika länder som Indien, Skottland & Danmark. Jag tyckte om det, lite annorlunda jämfört med det man ser på Pipline (om man nu någontin får tummen ur röven och åker dit!).


Vet hur sur jag blev när Bella sa att han som sjunger var gift? xD

Kvartersteaterns Jubileumskonsert

Var på Tonhallen idag med mamma för att vi skulle se Kvartersteaterns 30års Jubileumskonsert. Det var verkligen helt otroligt, mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. De spelade upp några scener ur olika pjäser de haft under åren vilket var jätte intressant eftersom jag har missat de flesta. Förutom teatergruppen så var det även Nordiska Kammarorkesten, ett rockband & en studentkör, så när de körde alla de grymma låtarna blev det ett maffigt tryck!

Det som var lite extra roligt var att se Tompe på scen. Man är ju van att se honom med glasögon, skägg och arbets byxor, heh, men på scenen var han välrakad, no glases och hade på sig Peter Pan-trikå! Kände knappt igen honom! Men det var verkligen roligt att se honom in action, och alla andra för den delen! Alla var verkligen jätte duktiga och man tänkte knappt på att de faktiskt spelade. Så stolt över er alla <3

Tyvärr så hade vi inte med oss någon kamera så jag snodde de här bilderna från Anna Berglind på fb. Hoppas det är ok :)

Fotograf: Hanna Lindholm

Calamity Jane


Anastasia


Frankenstein


-

Mama - Wo bist du jetzt
Mama - Warum bist du nicht hier
Bei mir - Wo bist du jetzt
Mama - Sag mir warum - Wofür
Mama wo bist du
Wo immer du auch bist ich hoff es geht dir gut
Es tut so weh bitte hör mir zu
Mama wo bist du


God Lördag

Mmmmm! Bara ätit gott hela dagen! Till middag åt vi hemmagjord pizza som var skitgod! Brukar vanligtvis inte tycka om det så mycket pga degen, den smakar inte gott, men denna var jätte god och jag blev jätte glad! :D

Till efterrätt (runt två timmar efter maten....) hade Jenny fixat lite cheesecake! Vet ni hur god hennes cheesecake är? Skulle kunna äta upp hela kakan själv, och den är stor! :D


Vill ha meeer! Hahaha, jag kommer bli tjock! ;D

Mtv world stage

Idag så har man varit för seg för att hittat på någonting. Skulle ha pluggat en del men det skjuter vi lite på, hinner kanske lite innan jag går och lägger mig.

Igår kväll efter Idol kollade jag och Jenny föresten på Mtv World Stage med Linkin Park! Gud vad bra de är! Fick lite små flashbacks då jag såg dem i Globen 2007. Satt typ långt bort så de var bara som små myror på scenen men fan vad underbart det var! 30 Seconds To Mars var förband föresten, fick autograf av dem efteråt också, helt jäkla underbart! Ska ju tillbaka till Globen nu i mars, Tokio Hotel den här gången & vi kommer att ha mycket bättre platser!

Igår dansade jag även som Birtney Spears i videon Baby one more time och tittade på PowerPuff Pinglorna! :D


Fan vilken tråkig publik! :o

Fredag den 13de?

Jag har ingen aning om vad jag ska berätta om dagen.. ingenting speciellt har egentligen hänt! Det mest intressanta var väl att på matten så slutade det med att det var bara jag och Jennifer kvar medan alla andra hade dragit hem eller någonstans (vi hade ingen lärare idag heller). Fast jag kan inte påstå att vi jobbade särskilt mycket x)


Kom igen Fredag den 13! Vart är min otur?

Hur får man en Anna på bättre humör?

Jo, man ger henne en polkagris! För bara ett litet tag sedan kom pappa in och höll armarna bakom ryggen. Han sa att jag skulle välja vilken jag ville ha och sur som jag var pekade bara någonstans irriterat. Då tog han fram en fin polkagris! Jag blev som fina fisken! Hahaha! Snacka om humörssvägningar!

Föresten, Jenny har börjat blogga om sin Paris resa. Läs mer om den HÄR


Jag lovar er, Telia blev jätte avundsjuk! ;)

När the Donies spelar på Pipline...

...sitter jag hemma och surar. Bara för att jag var hemma idag eftersom jag började må dåligt efter vaccinationen så får jag inte gå, trots att jag mår mycket bättre nu! Visst det skulle inte se bra ut ifall folk från klassen såg mig, men va faan! Låt mig få ha roligt för en gångs skull! Jag kommer att dö av tristhet..


Det värsta är att jag säkert inte kommer att få chansen att se dem igen :(

Håltimme i staden

Senare på dagen fick vi hål från GeMun så vi stack ner till stan! Vet ni hur jäkla kallt det var? Medan vi andra höll på att frysa sönder berättade Max att han tyckte det var varmt.. liksom whoot? Vi började med att kolla lite i skoaffärer, eller jag och Angelica iallafall, killarna damp ner i varsinna fotöljer. Sedan stack vi till Musikbörsen ett tag som alla esteter typ gör. Hehe KUNG! ^^

Nu ikväll hade jag tänkt plugga lite men nej då! Somnade direkt, vilket var skönt. Har föresten börjat att lyssna lite på LaFee. Hon är faktiskt ganska bra, fast man blir lätt depp xD Favorit låtarna just nu är iallafall Sterben Für Dich, Mitternacht, Wo bist du (Mama) och Was ist Das :)Ni glömmer väl inte att rösta på Angelica till Medelpads lucia? Smsa lucia 7 till 72060. Det skulle betyda jätte mycket! :)

Adrian och Viktor på Musikbörsen. (Sorry Max men jag fick inget bra kort på dig :s)

Svinis sprutis

Idag så skulle vi ta vaccinationssprutan mot svininfluensan. Hade ingen större lust att ta den.. Som jag nämnde förut vid akupunkturen så är jag generellt rädd för allt som kan göra ont och nålar är nog bland det värsta. Man tycker ju att ifall jag klarar av att få akupunktur så borde jag lätt klara av en liten spruta, men nej då! Till att börja med så är sprutnålen minst dubbelt så tjock och det sprutas in någonting onaturligt i kroppen! Blev skit skraj och kunde inte andas riktigt. Tänk om jag kommer att börja gå baklänges liksom? Började att böla som en annan unge alldeles innan sköterskan skulle köra in sprutan i överarmen på mig, men det kanske inte var så konstigt med tänkte på fobin och nattens händelser..

Efteråt fick jag vänta (som alla andra) i väntrummet i 10 minuter så att de kunde se ifall man fick lite värre biverkningar. Medan jag höll på att torka bort mina tårar bakom glasögonen började jag må illa, jätte illa, yr & tröttare än vanligt. Precis samma symptom som alla andra skulle jag tro, fast några fick jätte ont i armen också, det fick inte jag iallafall.

När jag väl kom ut fick jag vila en stund i Max knä, snäll pojk. Sedan drog Therese med mig till god-natt-och-sov-gott-rummet så att vi kunde vila där en stund tillsammans. Kände mig lite bättre efter det men var fortfarande lite dåsig.


Hahaha! Det var såhär influensan började sprida sig! xD

-


Love is a joke.
It were just made up
so that people could earn more money
on Valentine Day.


Nålstickning

Today vaknade jag.. och gissa vad! Jag var inte jätteskitmega trött! :D Gladtjej_93.. Heh, så att ni vet.

Bland annat pga mina sömnproblem så har jag fått jätte ont i huvudet, haft skit ont i snart tre veckor nu. Kära mor min beställde då en tid till mig hos sjukgymnasten så att jag fick lite akupunktur. Vet ni hur skraj jag var? Jag är generellt rädd för allt som kan göra ont och nålar är nog bland det värsta. Låg där på den där sängliknande grejen som man ligger på och spände mig som en galning, men sedan efter att sjukgymnasten kört in ena nålen i nacken så gick det bra! Det var bara ett litet litet stick, märktes knappt. De tre följande nålarna kändes ingenting, kanske kittlades lite, men den femte.. ojojoj..! Hon satte den mitt på huvudet och gissa hur mycket det sved? Ögonen tårades nästan..

Nu efter behandlingen mår jag hur fint som helst! Vill få mer nålar i mig, det var kul! Ska tillbaka nästa måndag då mamma ska träna lite. Heh, hon får svettas medan jag ligger och myser med nålar ^^ KUNG!


Don't let them say you ain't beautiful..

Min absoluta favoritlåt just nu. Jag lyssnar vanligtvis inte på hip hop och sånt men jag kan bara inte se förbi denna. Texten är helt underbar, rakt fram. Synd bara att den är censurerad.


När alla andra är på Pipline..

.. ligger jag hemma och kan inte röra en muskel. Efter att i princip inte ha sovit någonting på hela veckan sa kroppen till sist stopp och jag kunde inget annat göra än att ligga kvar i sängen och sova. Det känns så jäkla fail eftersom jag verkligen ville gå på Pipline ikväll. Bland annat så skulle Another Side, Axels band & Markus band spela, jag har inte sett Axels & Markus band så jag hade tänkt passa på att göra det nu men nej då! Plus att alla skulle dit så det skulle ha blivit en skön kväll.. men men.. det får väl bli en annan gång.Föresten så kom ju Jenny hem idag från Paris och kolla vad hon hade med sig till mig! :D

Masterclass i Kyrkanshus

Idag så skulle vi på någon "masterclass" på skolan där vi först skulle lyssna på när två män sjöng och spelade gitarr. Sedan delades man upp så de som hade gitarr som huvudinstrument hade en masterclass med gitarrsnubben och de som hade sång som huvudinstrument var hos sångsnubben. Underhållande kan jag nog inte säga att det var, men ifall man lyssnade på vad de pratade om så kunde man lära sig en del.

Träffade även min gamla gitarrlärare - Tryggve Åkerlund. Det var kul att se honom igen. Fick veta att han hade gått i pension och gjorde ingenting på dagarna. Heh, man kanske inte kan tro det men jag är säker på att den mannen har humor! ;)Sorry för dålig bildkvalité, det är tagit med mobilen..

Hahaha! Detta kan hända när esteter sitter stilla för länge och sedan får en 5 minuters bensträckare ;)

Syster i Paris del 3

Min syster verkar ha varit med om en hel del under sin lilla Paris resa! Titta bara vart hon har varit idag ^^

Föresten så kommer hon hem imorgon nån gång mitt på dan, woho! Då kommer hon att tvinga ner mig i soffan och berätta alla sina små historier som mamma och pappa inte får höra, hehehe ;)


Notre Dame

Eiffeltornet

Europe Music Award 2009

Woho! Har just sett klart på EMA - Europe Music Award! Det är seriöst årets höjdpunkt för mig! Innan så har jag hållit på och röstat som en galning på mina pojkar i Tokio Hotel och följt Kenza på sin Mtv-blogg, lyckad tjej alltså! Jag är så glad att showen blev en succé och jag längtar redan till nästa års EMA, undrar om det är Katy Perry som är "the host" då också? ;)TH vann Best Group! Mina röster räknades alltså! :D
Och deras framträdande var helt fantastiskt!


Haha! Hon är bra gullig Kenza ^^

Syster i Paris del 2

Under dagen så har min lilla stora syster skickat lite bilder till oss från sina små äventyr i Paris, vilket vi uppskattar! I dag så verkar det som om de har varit på Disneyland där de bland annat har hälsat på hos Snövit och de sju dvärngarna, även åkt Space Mounten! Hahaha! xD
Mohahahhaa!! x)

New Moon biljetter

Eftersom Jenny är i Paris så fick det bli mitt ansvar att beställa biljetter till New Moon idag. Igår kväll tänkte jag vara lite fiffig och beställa biljetterna precis efter 12 så att jag var den första att få beställa, men nej då! 00.10 så hade de inte släppt dem än. Sur som jag var gick jag och lade mig och tänkte att jag skulle beställa dem innan jag åkte till skolan dagen därpå, men nej då! Inte släppta då heller! Sur tjej.. Men efter skolan så hade de släppt biljetterna och jag tycker att jag fick helt okej platser till 21.00 föreställningen :)


Woho! Vi ska på premiären den 20 november! Vilka mer? :D

Syster i Paris

Så har min lilla stora syster Jenny åkt till Paris med Fia. Heh, kan knappt förstå att de faktiskt har kommit iväg! Bara för nån dag sedan (eller var det timmar sedan?) satt de ju i soffan i vardagsrummet och planerade vad de skulle göra minut för minut, ingen tid får gå till spilla! En dag ska de iallafall gå på Disneyland och toka! Lite avundsjuk får jag nog erkänna att jag är.. vill också vara där!

Tidigare idag skickade Jenny ett sms där hon skrev att de bara hade varit där i 5 minuter och folk ville redan bli ihop med dem! Hahaha! Vad roligt det skulle vara ifall de kom hem med varsin fransman med grodlår! xD


Hon skickade även denna bild då hon står vid Triumfbågen.. Tuuuuufft! :D


Om man bara sover 2 timmar per natt...

...så blir man ganska trött. Det kan jag lova er. Under lovet så råkade jag vända på dygnet och hann inte vända tillbaka det tills skolan börja. Det resulterade i att klockan halv fyra på morgonen låg jag klarvaken i  sängen och undrade om det är ens värt att försöka somna? Med tanke på att jag måste kliva upp klockan sex.

Så både idag och i går jag jag gått omkring likt en zombie på skolan och har inte haft någon riktig koll på vad som försegått i min omgivning. Låter det roligt? Njää, skulle inte tro det va?Ibland så önskar jag att jag drack kaffe..

Svarta fåglar

Min novell är äntligen färdig! Den skulle egentligen ha varit klar för lite mer än två veckor sedan.. heh, bagateller! Jag ville verkligen lägga ner tid på den här novellen eftersom det känns som om det var länge sedan som jag skrev någonting riktigt bra. Jag vet inte ifall den här novellen blev "riktigt bra" men jag är nöjd med den iallafall :)

Jag tänkte att ni skulle få ett litet smakprov, här är början på min novell
Svarta fåglar


Solen sken in genom de smutsiga fönstren, det skulle tydligen bli en fin dag idag. Jag låg kvar i sängen ett tag och funderade på om det verkligen skulle vara soligt hela dagen, eller om det skulle börja mulna fram mot förmiddagen. Jag kravlade mig upp ur min varma säng och tog en snabb dusch. Vattenstrålarna kändes som vassa istappar mot min bleka hud. Jag virade en gammal rosa handduk om min kalla kropp och granskade mig i den smutsiga spegeln. Djupa mörka skuggor gömde sig under de tomma ögonen, omringat av långt ovårdat hår. Ansiktet var som uthugget ur marmor, inga känslor syntes. Det har gått tre år nu, men det gör fortfarande ont.


Vincent van Goghs sista målning ;)


Halloween-mys

Ikväll blev det film&pizza mys hemma hos Fia, Johan och Sanja. Våra föräldrar och deras föräldrar var på 50-års firande så Fia ringde till oss och frågade ifall vi ville ha en myskväll hemma med dem. Jenny och jag fräschade genast upp oss och följde med dem och beställde pizza! Spize (eller hur de nu stavas) i Matfors har faktiskt ganska goda pizzor om jag får säga det själv.

Efter välkomms drinkar&snittar, pizza&cola var det dags för vår traditionella spelstund! Vi spelade Alias och Jenny&jag krossade dem totalt! Haha!

Mitt under allt spelande blev tv'n mer och mer spännande och det slutade med att vi satt och kollade på Saw4, följt av Twilight som pappa hyrt åt oss tidigare på dan. Jag gillar verkligen Twilight. Såg den två gånger på bio och har inte sett den senn dess. Kul att se den igen och det märktes att man behövde fräscha upp minnet inför New Moon, trots att man har läst böckerna.


Föresten så var det ett år sen jag träffade Pontus för första gången..
Heh, who knew? :P

RSS 2.0