VOTE FOR TOKIO HOTEL!Nu är det dags att ta ställning. Se till att Tokio Hotel vinner i de kategorier de har blivit nominerade i på theVMA's och se till att de blir nominerade till årets EMA! Sugen på att bidra? Here we go!

Klicka på nedanstående länk och rösta! Du måste föresten vara medlem.

Best New Artist: RÖSTA


De ska tydligen vara nominerade för Video of the Year också men jag har inte
hittat någon länk än, men leta vidare så hittar ni säkert vart ni skall rösta :)
Gå in på nedanstående länk och klicka dig vidare till de nämnda 
kategorierna och rösta hur många gånger du vill!

RÖSTA
Best Act Ever
Headliner

p.s.
Medan du redan håller på kan du ju rösta på Robyn i kategorin Act of 2008.
Skulle det inte vara kul ifall nån svensk vann en EMA?
Amy Winehouse liveSåg på en Amy Winehouse konsert då hon spelade i London förra året med syrran. Hon var mycket bra tycker jag! Visst man hörde inte vad hon sjöng men det beror nog bara på hennes dialekt, vissa engelska dialekter fattar man nada av. Men det var roligt att se att hon inte alls var så knäpp som jag först trodde att hon var. Man har ju hört en massa, och vet ni vad?
 I don't give a damn!

Puss på Amy <3

Back to school!

Ja då har en vecka gått av skolan. Riktigt tråkigt faktiskt. Vi har fått en ny lärare i matte, kemi och biologi som heter Lena eftersom Åsa fortfarande är mamma ledig och kommer inte tillbaka innan vi slutar nian, vilket är mycket synd tycker jag.. Men Lena är helt okej och jag tror att allt kommer att lösa sig, det kommer nog gå bra i slutandan. Nämen har ni sett! Jag var inte ironisk!

Under den gågna veckan har jag åkt moppe till skolan i min nya skinjacka. Det är inte ett dugg kallt faktiskt! Tror att jah skall åka lite till moppe innan jag ställer in den för vintern. På skolan är det dock ganska roligt eftersom det är bara jag som åker moppe till skolan! ingen annan.. Haha"! aja,.
Under denna gågna veckan har jag upptäckt att jag behövde glasögon på nära håll, kunde inte läsa! Så på SOn läste Daniel för mig, han var en riktig gentleman :) Så i torsdags åkte jag in till pappa och vi gick till optikern så att jag fick glasögon. Det kommer att ta 14 dagar innan jag får mina två bågar (som är skitsnygga btw) så jag har ett par låneglasögon nu som inte är lika vackra.. Men men, jag klarar mig nog med dem i 14 dagar.

Föresten! I tisdags åkte jag in till pappa och vi gick till MusikBörsen! Gissa vad vi gjorde där..? VI KÖPTE EN BLACK GIBSON LES PAUL-kopia=Black Devil!!! Den är skit snygg och den låter riktigt bra. Kommer att använda den då jag är på Rock After School med bandet, ifall vi kommer med.. Men det tror jag faktiskt att vi gör :)

Vad har hänt mer.? Elina har börjat i våran klass. Hon gick i 9a förut men fick nu börja med oss i 9c. Jag orkar inte skriva anledningen. Men det var en rimlig anledning och jag hoppas att hon kommer att trivas med oss.

Under denna gågna vecka har jag även kommit på en grej, en grej om att vara nia. När man går i korridorerna lyttar sig alla sexor, sjuor och åttor. De släpper förbi en och man behöver inte trängas. De ser upp till en och är lite små rädda, eller iaf sexor och sjuor. Ojojoj vad jag älskar att vara nia!Födelsedagsmiddag

I förrgår var jag hos Linnéa på middag för att hon fyllde år två dagar innan. Lilly och Moa var också där. Vi hade det väl trevligt, åt tacos och tjejerna pratade och snackade. Jag satt mest tyst.. som vanligt. Jag vet faktiskt inte varför, det bara blir så. Under och lite efter middagen försökte vi dra ur Moa varför hon gjort slut med Kevin (inte SötKevin, en annan Kevin) men det sa hon aldrig..

Efter middagen öppnade Linnéa presenterna. Hon fick två randiga tights och tre par örhängen av mig som jag hoppas att hon uppskattade lite i alla fall, en Tokio Hotel-poster, en convers-nyckelring och örhängen av Moa och väska, diadem, örhängen och ett litet kollage med bilder på oss av Lilly.

Sedan var det MovieTime! Det tog väldigt lång tid för oss att bestämma vilken film som vi skulle se. Det fanns (typ) bara skräckisar och jag som aldrig sett någon riktig skräckis blev lite orolig. Det fanns en massa olika och jag kände bara till The Grudge 1 & 2. Medan vi kollade igenom filmerna som fanns fick jag syn på en film som jag ABSOLUT INTE ville se: Dead Silence. Den handlade om såndana buktalsdockor, vilket är det samma som min värsta mardröm. Jag bad till de andra tjejerna: "Vi kan se vilken film som helst, förutom den.." Vilken film tror ni att det blev? Dead Silence så klart. Innan vi satte på filmen sprang jag till toan så att det inte skulle uppstå en olycka mitt upp i filmen..

Jag hade dragit upp täcket upp till öronen, sett till att jag satt bredvid Linnéa och Lilly, lyssnade och skrattade lite osäkert till Lillys och Moas bus och gömde mig bakom Lillys axel. Men till vilken nytta? Jag spände mig till 1000 och hyperväntilerade filmen igenom. Jag har inte sovit på två nätter nu. Vågar inte blunda för att dockorna gömmer sig under mina ögonlock och under min hud. Jag sover inne hos syrran för att jag vågar inte sova ensam. Vad i "Vi kan se vilken film som helst, förutom den.." var det de inte förstog?

"Beware the stare of Mary Shawn
She had no children, only Dolls.
If you se her in your dream, make sure you never ever scream"

Bilder:
Kimininegaiwo

”Harry Potter” kan inte knyta sina egna skorI rollen som Harry Potter flyger han på kvast och slåss mot demoner.

Men privat kan Daniel Radcliffe inte ens knyta sina skor.

Orsak: Sjukdomen dyspraxi.

På vita duken utför skådespelaren Daniel Radcliffe det ena hjältedådet efter det andra.

I verkligheten har han inte alltid haft det lika lätt.

Orsaken stavas dyspraxi, en sjukdom ofta förknippad med klumpighet.


Dålig handstil

För många av de drabbade tar den sig uttryck i en oförmåga att uföra vissa rörelser.

För Daniel Radcliffe, som lider av en mildare variant, är det som tydligast då han ska knyta sina skosnören.

Han tycker nämligen fortfarande - 19 år gammal - att det är svårt och ibland klarar han inte av det alls.

Enligt Mail Online har han dessutom väldigt dålig handsstil.


Sjukdomen gav honom jobb

Han har dock all anledning att vara tacksam över sjukdomen. Det var nämligen den som fick honom att bli skådespelare.

Redan vid fem års ålder längtade han efter att få stå på scen.

Men hans mamma sade bestämt nej - tills hon insåg att sonen, som inte hade det så lätt i skolan, behövde få sitt självförtroende stärkt. Vid nio års ålder fick Daniel Radcliffe därför provspela för rollen som David Copperfield.

En roll som han fick - och med följde även hans första framgångar som skådespelare.


Viktig förebild

En av Storbritanniens ledande experter på dyspraxi, neurologen David Younger vid New York University Medical School, hyllar nu Radcliffe:

- Jag är ett stort fan av Harry Potter och jag är förvånad över att han lider av sjukdomen. Han har uppenbart en mildare form, men det faktum att han inte visar några som helst tecken på det visar att han är väldigt duktig som skådespelare. Det gör honom också till en förebild för andra människor med dyspraxi.

Källa: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3121002.ab


One day with marcus

Idag var jag med Marcus! :D
Började med att vi åkte till stan eftersom jag var tvungen att hitta någonting att ge till Linnea på måndag eftersom hon har fyllt år. Hittade jag något? njaa typ.
När vi klev av bussen såg vi Jossan, Niizu och nån till som jag aldrig fick veta vad hon hette, vi joinades och ströck omkring på stan lite.
Efter att vi efter många om och men hittade jag, Marcus och Niizu några lämpliga presenter som jag hoppas att Linnea kommer att tycka om sade Marcus och jag adjö för att ta bussen hem till Marcus.

Vi gick ner till Navet för att se när bussen kom, och gissa vilka vi träffade på på vägen dit..
SÖTKEVIN!! :D:D:D
..och en till kille som jag TROR hette Elias eller någonting liknande. Vi småsnackade om bla Elias byxor, vart vi skulle, att de skulle till Selånger osvosv. Sen gick vi och kollade bussen. Fan. En timme kvar tills den kom. Fan. Gick upp tillbaka till Kevin och Elias och småpratade lite till tills deras buss kom. Vi sa Hej då och jag blev alldeles fnissig och flummig. Kevin hade sagt Hej då till mig, MIG! iiih!! :D:D

Istället för att vänta på bussen gick vi hem till Marcus i Sidsjön eftersom Kevin o Elias sa att det skulle gå fortare och att "det är ju inte så långt". Sure bacon! Det tog typ två timmar! xD Men vi hade det trevligt så det gick bra, trots att vi fick ont i fötterna -__-'

Väl hemma hos Marcus fick jag hälsa på Boonzo (stavning?) som inte alls var så farlig som jag trodde, tvärtom! Han var jätte fin och snäll. Sedan gick vi upp till Marcus rum och spelade Xbox, chattade lite, spelade gitarr & spelade ninjaspel, fedt mys hade vi. lite senare blev jag bjuden på varmkorv, så hungrig behövde jag aldrig vara. Tack! <3

Nya Harry Potter skjuts uppDåliga nyheter för alla Sveriges mugglare.

Det blir ingen ny Harry Potter-film i år.

Warner Bros släppte i går bomben att man beslutat sig för att skjuta upp premiären av "Harry Potter and the half-blood prince" från november till 17 juli 2009.

Anledningen är manusförfattarstrejken som pågick i Hollywood tidigare i år.

- Precis som alla andra känner vi av strejken. Vi bestämde oss för att vår bästa strategi var att flytta på filmen, säger Warners vd, Alan Horn till Hollywood Reporter.

Källa: http://www.aftonbladet.se/nojesliv/film/article3104522.ab


Tokio Hotel 3 år!Happy B-Day Tokio Hotel! :D:D
Idag var det tre år sedan deras Durch den Monsun spelades för första gången på tysk radio.
Ett stort grattis till pojkarna våra! :D

Idag var det även ett år sedan jag träffade en massa trevligt folk <3
Hehe, helium ballonger i en rondell <3

Shop until' your feets bleed

var i Birsta med syrran idag. Hittade (faktiskt) finfiina kläder på Åhlens. Två svarta tighta tröjor ena var trekvartsarm och den andra långärmad, sjal och rosa skärp. Mycket snyggt på! Tror att jag ska ha på mig det första dagen på skolan.
Det roliga var att det var inte så jätte dyrt, 448 kr.


Jag vet att man inte ser så mkt, men jag lovar att det är snyggt :P


Greetings from space

So  I try to say that I'm sorry
And I try to do no harm
And I lied when I said I was Happy
If you love me
please, let me go

Katy Perry

Seriöst, jag tror att jag har blivit kär. Katy Perry är verkligen en underbar låtskrivare! Ni vet, hon som har skrivit Ur so gay och I kissed a girl. Hennes låtar är så klockrena och vulgära. Det gillar jag <3


Första gången jag hörde Ur so gay var en morgon på slöjden på skolan. Lilly sprang runt med sin mobil och lyssnade på låten och småsjöng och småfnissade. Sedan dess har jag verkligen älskat låten! Den är så klockren! "You're so sad mabey you should buy a Happy Meal". Men jag brydde mig inte så mycket om vem som hade gjort låten då..

Någon månad senare såg jag och syster på Mtv och I kissed a girl kom upp. Jag föll pladask för låten. Så charmig och vulgär! Jag tyckte att jag kände igen rösten och stilen på tjejen som sjöng. "Omg det är ju hon som sjöng Ur so gay!"

Efter det tog jag reda på ifall hon hade gjort några fler låtar. Det hade hon och det visade sig att I kissed a girl är en mega hit i USA. Men hennes skiva One of the boys kan man inte köpa i Sverige, än. That sucks dude!
Batman - The Dark Knight

Var på bio med syster och Fia. Såg Batman - The Dark Knight. Heath Ledger var helt underbar som Jokern! Sätt och grät stundtals. Varför? Varför är han inte i livet nu? VARFÖR!?

Batman däremot gillade jag inte. Han var tråkig.. x}


Norway, here we come!

Frånden 18/7 till den 24/7 var jag och familjen i Norge. Mys.

En dag då mamma var på kattutställning var jag, syster och pappa på en bilsafari bland de norska fjällen. Det var helt fantastiskt! Det fanns oändligt med fjäll som var enorma och vackra! Jag skulle kunna ladda upp 1000 bilder på fjäll, men ingen bild kan göra det rättvist.

Men här laddar jag upp några av bilderna vi tog :)
______________________________________________________________________


den 22/7 var det äntligen dags för konsert! Avenged Sevenfold och Iron Maiden!
De var grymt bra! Avenged Sevenfold var bäst! Syster började nästan att gråta xD de är hennes favoritband :)


RSS 2.0