18 oktober

Jag har väl egentligen inte så mycket att skriva, kände bara att det var ett tag sedan jag skrev någonting. Höhö. Nä men jag har läst ut Nemi, bara en sån sak! Lånade den från skolbiblioteket och jag vet inte hur många påminnelser jag har fått på den. Alltså faan hurrni, Nemi är så jäkla kööööng! Seriöst hon är precis som min syrra! Fast Nemi dricker väl kanske lite mer..

Mer då? Tjejerna hade tänkt att dra och se på Paranormal activitys 2 på bio på fredag, med lite middag och sånt innan. Först så hade jag sagt blankt nej eftersom jag absolut inte tål skräckisar (tack så mycket lelle, lilly & moa, jag sa vilken film som helst FÖRUTOM den..) men sedan så tänkte jag om att det kunde ju vara kul med en kväll med flickorna och bio så jag sa att jag skulle se på trailern och tänka på saken. Nu så är det ju så att jag inte ens klarade av att se på hela trailern.. eh.. tjao.. men lite pizza kan jag nog få ner ;)


Seriöst? Kan man ha en bättre cam eller?Kissekattgårds byggning

Ich.. mått illa hela veckan.. men sims funkar igen! Fast jag var tvungen att avinstallera Drömjobb..
aja, kunde varit värre.

Btw! Vi håller på att bygga en ny kattgård! Vi har ju en stor mitt på gården och en liten alldeles vid huset men nu så vill vi (mamma) ha en större här vid huset. Det kommer att bli asmysigt! Nästan klart nu, så vi släppte ut katterna så att de kunde checka vad vi hållt på med den senaste tiden och de blev så glada! Haha! Telia sprang in i nätet hela tiden! Men eftersom gården inte var riktigt klar än så lyckades både Kiwi och Lovis rymma, och det var kolsvart ute. Lyckat! Men efter ca 1½timme var de inne igen och alla var glada! ;)

Här är några bilder från veckan då vi inte hade kommit så långt än ;)

Haha! Jenny och Lemi ^^


Titta! Titta! Jag KAN göra saker ;D


Visst är jag diktig? ^^

._.


Livet är emot mig, på riktigt!

Oh, livet har verkligen någonting emot mig.. Seriöst jag skojar inte! Det händer alltid dåliga saker för mig, små saker, stora saker.. och liksom.. vad har jag gjort för att förtjäna allt detta? Så hemsk är jag väl inte? Vissa kan ju skratta åt att allt händer just dem, men jag ser verkligen inte det roliga i det.

Just nu så har jag efter lååång förvarning blivit sjuk, kan bero på att jag var med på idrotten i måndags och ansträngde mig, precis det läkaren sa att jag inte skulle göra då vi checkade halsmandlarna. Så nu har jag ont i halsen och mår illa. Underbart inte sant?
Och så har jag stora problem med min dator! Mitt Sims 3 spel funkar inte.. kan spela i ca 3 minuter innan den låser sig.. underbart, så jäkla underbart!! Vi får se hur vi ska fixa det... om det nu går att fixa.


Seriöst, varför just jag?

RSS 2.0