Supersugen

Sitter här och sucktar efter en IPod Touch som jag funderar på att inkasera  av pengarna jag fick från stugmålningen i sommar. Max har ju en och han säger ju att den är bra så det blir nog troligen en sådan. Men jag vet inte riktigt ifall jasg ska lägga pengarna på den eftersom jag har en annan grej som jasg också skulle vilja inkassera, fast jag vet inte hur mycket det kostar och om jag får för mor&far och om jag verkligen vill ha den. Kan berätta mer om den grejen längre fram om det blir något ;)

Men vad tror ni om en sånhär IPod Touch? Ska jag skaffa en tycker ni?


Skolstart + Ny design

Så har man klarat av en vecka i skolan då, inte så illa tycker jag! Kul att se alla igen efter lovet, saknat alla ester! Schemat är okey, slutar 11.20 på måndagar vilket inte är så illa. Fast jag har haft problem med en massa kurser som jag inte fått osv och så är det jätteproblem med tyskan! Hoppas att allting ordnar sig till veckan, annars blir jag galen!

Föresten, har ni sett min nya design här i bloggen? Tyckte att det passade med en ny nu när skolan börjar och allt. Syrran fixade den. Vad tycker ni om den? ;)


Times go by del 3

Tänkte slänga in en till liten "vad jag har gjort i sommar"-sammanfattning nu innan skolan börjar imorgon (kl 1!!). Det känns lite både och att börja skolan igen. Det som är plus: man får träffa alla esteter igen, nya ämnen, man får någonting vettigt att göra om dagarna. Det som är minus: man måste kliva upp tidigt, jag är inte klar med mitt rum än (har sorterat ut vad av mina grejer som jag vill ha kvar och vad som ska upp på vind) som jag ville ha klart innan skolan börja. Anyhow!


Haha! Det var en kväll som jag var ute och gick och jag tänkte att jag skulle gå och kolla in min gamla skola där jag gick ettan till femman. Och vad fick jag se om inte fyra ensamma fotbollar som bara väntade på att bli sparkade på på fotbollsplanen. Så vad hade jag för val än att springa omkring som en sportfåne på planen och sparka på alla de fina bollarna? Snacka om nostalgi tripp man fick till alla de raster man tillbringade på plan tillsammans med resten av skolan. oh, minnen<3 Sedan så var det inte så roligt att sparka boll själv så jag ringde och tvingade dit Stina ;)

Mamma åker till jobbet omkring 11 så det passade ju perfekt för mig och Jenny att dra och göra Birsta fleraflera gånger nu under lovet! Hehe, jag brukar inte hitta saker när jag är på stan/Birsta så varje gång vi åkte in så sa Jenny alltid innan "Nu ska vi hitta någonting till dig!" Fast inte gör vi det heller.. Men efter många dagars springande så hittade vi en fin skjorta, lite underkläder och några ringar. Senast vi två var där så klippte jag av mig håret och efter det blev det friterade räkor på det där stället bredvid McDonalds, DET VAR DE GODSTE FRITERADE RÄKOR JAG NÅGONSIN ÄTIT!! Fast riset var äkligt.

Stinas mamma Eva hade fyllt 50 för ett tag sedan så då var det dags att öppna "Magnussons Pub" och bjuda in alla grannar till fest! Det bjöds på dricka, god buffé, lekar av olika slag och trevligt sällskap. Nu så fick man verkligen se att tiden hade runnit mellan fingararna på en, både Sanja och Klara skulle börja nian och de minsta skulle börja femman.. Var de inte småungar och bebisar alldeles nyss!!?!??! Ojojoj.. Kvällen avslutades runt tre då vi ungdommar lekt klart Sardinburken, vinken, kurragömma, Mordgåtan/Dektektiven och Psykolog. Skön kväll!

Denna sista dag på sommarlovet tillbringades med Therese! Kul att se henne igen, det var ett tag sedan jue. Vi sprang igenom både Birsta och stan och vi båda hittade en massa saker! Therese hittade bla två par skor, halsband, puder, foundation från Make Up Store och jag hittade en mysimysig halsduk på Carlings, mössa och band som man har i håret. Och så åt vi en massa på IKEA, gooooooott! :D

Get to know me


Eftersom jag inte har någonting bättre att skriva om så får det bli en liten lista här då ;)

Du heter: Anna
Smeknamn: Syrran kallar mig Gnu ibland ;) 

Låt som när du är ledsen sörjer till: Just nu Love the way you lie - Eminem ft. Rihanna

Beroende av: Marabou chocklad <3

Vad tror folk om dig? Att jag är tyst och blyg.
Stämmer det? Hahaha! Nej då ^^

Vad får du oftast komplimanger för? Mitt hår och kläder

Hur imponerar man på dig? Man bjuder på sig själv och är självsäker, samtidigt som man är otroligt ödmjuk!
Brukar du skratta för dig själv? Haha! Jämnt när ingen ser xD

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Okej va bra:) Haha basket? Jo allt är bara bra är med!"

Var bor du? 4 viktiga km från Matfors

Trivs du där? Jorå! Så länge jag inte är inne i Matfors "centrum"

Hur svarar du i mobilen? "Hej det är Anna!"

Vem ringde du senast? Pappa

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att han snart skulle hämta mig utanför Pressbyrån
Antal timmar sömn inatt: 7-8

Sov du ensam: Sov med Telia ett tag innan hon ville gå ut.

Brukar du komma i tid: Hehe, jag är väl en aning tidsoptimistisk, iallafall till tyskan ;)
Hur känner du dig nu: Huvudvärk och rastlös, men samtidigt ganska trött..

Vanligaste färg på dina kläder: Svart

Vad tycker du om fötter: Bläh!

Vad saknar du: Alla fina esteter ;)

Hade du en bra kväll igår: Haha! Jag minns inte kvällen igår XD

Favorit dryck på morgonen: Mellan mjölk!
När brukar du oftast gå och lägga dig: Sent, försöker att gå och lägga mig tidigare ifall jag ska upp tidigt men lyckas aldrig..

Är du blyg? Beror på
Sysslar du med någon idrott: Räknas det om man springer till bussen varje morgon? 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jorå! Klart sånt händer! Det händer ju på tv.
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Shoppa!

Är du nöjd med ditt liv: Jodå!

Är du bortskämd: Nja, lite på vissa områden kanske. 
Vad gör du i morgon: Fortsätta att fixa med rummet! Håller på att rensa ut de grejer jag inte behöver längre :)

Vad är det värsta du vet? Svek

Har du bra vänner och äkta vänskap? Jag har braiga vänner jag ^^♥

Vad är det finaste du fått? Telia
En speciell dag du minns: 4 mars 2010 ♥

Du samlar på: Hahahahahahha!! Samlade förut på Ben&Jerry förpackningar, alltså inte burkarna.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ingen.. men ifall det skulle vara något så står Therese först i kön ^^
När grät du senast: Hahahahahahhaha!!!! Då jag och syrran såg trailern till den där filmen om hunden som väntade på sin ägare i tio år på tågstationen.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Bara EN miljon? hm... resa? Om det var lite mer än en miljon så skulle jag ha köpt en Audi R8!! :D:D

Vill du gifta dig: Med rätt snubbe så
Vill du ha barn: Bara de inte är jobba så!

Är du musikalisk? Japp

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten

Bor dina föräldrar tillsammans: Japps.

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja

Biter du på naglarna: Haha nej de är för hårda för att tuggas på ;)


Anonymas.bloggagratis.se

Sitter hos en tjej som inte bör nämnas vid namn i Fränsta och checkar lite grejer. Bland annat så har det visat sig att hon och hennes kompis startat en liten trevlig blogg som jag tycker ni ska kolla in. Hehehe, tycker lite synd om tjejen när jag läste det här inlägget:Olycksfågeln

Otur, vissa drabbas aldrig av det, medan vissa är som jag och drabbas HELA tiden! Min otur är något jag får stå ut med varje dag och som tycks förfölja mig vart jag än går. Man kan kalla mig olycksfågel. Kanske tycker ni att jag överdriver och inbillar mig att jag skulle ha mer otur än de flesta andra personer på denna planet, men jag kan ge något exempel:

 

Som för någon dag sedan då jag skulle hälsa på en tant vid namn Therese( man kan tillägga att min moppe inte fungerade så jag tog mig knappt dit) bara för att hjälpa henne med lite städning och småplock hemma hos henne. Kortfattat kan man säga att det hela slutade med att jag gjorde sönder hennes vattenkran, rev sönder hennes matta när ja skulle damma, gjorde henne illa då jag skulle dra tillbaka dammsugarsladden, drog sönder ett klädesplagg, slog henne med knytnäven rätt över ögat och överansträngde henne totalt. Allt detta bara inom loppet av någon timme, man kan ju inte annat än tycka synd om den gammla tanten som är över 80 år!

 

Jag kan inte sitta här och rabbla upp alla mina så kallade olyckor, jag kan säga att de är många och  jag har försökt förtränga dom flesta. Men mest äre kanske också små olyckor som, slå sönder glas, tippa ut saker, gå in i dörrar elle ramla. Om man frågar kompisar säger dom nog att jag minst ramlar en gång om dagen, vilket också gjort att jag snart inte har några byxor kvar.. Som sagt lyckas jag med det mesta.

 

Kanske är inte heller olycksfågel rätta ordet utan snarare klantskalle. Men med detta inlägg ville jag bara förmedla - Alla ni klantskallar där ute, känn er inte ensamma! Jag vet precis hur det känns!;)

 

Kram så länge^
Hahaha!! Det är väl bland annat sådana saker som skrivs och andra mer eller mindre betydelsefulla grejor ;D

RSS 2.0