090622

Idag har det inte hänt så mycket. Klev upp halv fyra och upptäckte att det ösregnade, att katterna var ute i kattgården OCH att tvätten hängde ute.. Lyckat.. Så det var bara att hoppa upp ur sängen, väcka Jenny som blev lika överraskad som mig då klockan var halv fyra och inte halv tolv och hämta tvätten och katterna.

Resten av dagen tillbringade jag framför Top Model och min nya dator. Jag har spelat så mycket Sims så att jag har blivit lite less på det, så jag bestämde mig för att installera ett gammalt Harry P spel. Gud vad roligt jag hade det! Harry Potter och Hemligheternas Kammare måste nog vara ett av mina favorit pc-spel. Så gulligt! Visst gubbarna ser nästan ut som fyrkanter men de är as charmiga! :D


Tokio Hotel har kommit med 2 nya låtar!


eller jaa.. några sekunder av två låtar och jag tror inte att det var meningen att de skulle läcka ut.. Men fatta vad bra de är! :o inte som deras andra låtar, inte alls! Det är ett tyngre och lite mognare sound som jag tror kommer att locka till en bredare publik :D

Pain of Love

The Dark Side of the Sun

Examenspresent & H&M


Frihet och Sommarlov!

Fatta vad skönt! Nu är det slut, jag behöver aldrig mer gå i en skola igen! Men det är klart att jag ska fortsätta på gymnasiet, annars jag skulle vara rätt körd.. Skulle inte ens få jobb som städare, men ingen kan tvinga mig till utbildning igen! Wiiihoo!

Så nu är man klar med vårshowen, skolavslutningen och betygen. Jag tycker att mina betyg blev väldigt bra ifall man tänker på att jag typ bara varit i skolan 25% sen i påsk (varit sjuk). 4 G, 12 VG och 1 MVG.

Att säga Hej då till alla efter avslutningen var svår. Jag som alltid trott jag inte skulle sakna någon eller börja gråta grät som en vatten kran som någon glömt på. Fast Linnéa var värre, hehe. Värst var det ju endå att säga hej då till Helena (mentor), vi kramade om varann ett bra tag och båda grät som små barn. ojojoj vad jag kommer att sakna denna kvinna, denna lilla ängel :)

Justeja'! Jag slutade inte bara nian utan Jenny tog även studenten! Grattis Jenny!! :D:D Så hela släckten kom hem till oss och åt smörgåstårta, gott! Sedan tvingade Jenny ut oss ur huset för att hon skulle ha förfest hemma hos oss. Så vi åkte hem till farmor och kollade på Smalville eller hur det nu stavas.
När vi kom hem runt 11 var jag med Tina, Sam och Linus hemma hos Linus och hade kul :)

RSS 2.0