Vårshows Medley

Hittade nyss en video från Vårshowen som Amanda filmade. Kanske inte världens bästa kvalité men det är minnen ;) <3


Vårshow!

Nu är Vårshows veckan slut.. Gud vad roligt vi har haft det! Pallar inte skriva så mycket om det än att förestälningarna var toppen och att alla var jätteduktiga, visst några tabbar här och där men whatever! ;D

Hahaha! Måste bara säga att jag älskade Hampus & Viktors mellan snack! x'D
- Men vad gör du?
- Vad ser det ut som att jag gör? Jag rullar sten!
- Men varför rullar du sten?
- Rock n' Roll!

Nää.. jag måste fan få en bättre kamera!

3 minuter i 12

Nä vad tycker ni, är det inte dags att sova? Borde nog ha gjort det för ett tag sedan men det har bara inte blivit av.. Man duschar, fikar, flätar håret, pluggar, fastnar framför tvn, borstar tänderna.. ni vet, tiden bara flyger iväg och man vet inte vart den tog vägen! Och det kommer säkert att sluta med att jag inte somnar eftersom jag sov till tre på eftermidagen idag.. Duktigt Anna, verkligen smart!


Såhär kan man se ut ifall man sover för lite, så gå och lägg er ni som inte redan har det ;)
eller
Följ min blogg med bloglovin ;)

Sjuktjej

Kände redan igår att det inte kändes riktigt rätt och imorse kunde jag inget annat än att ligga kvar i sängen och sova till klockan tre. Verkligen inge kul, har ont i halsen, magen och mår illa. Inge kul att vara sjuk när showveckan just har börjat, premiären var i går och allting gick bra. Okej kanske inte ljudet på vissa låtar men whatever ;)

Nu ska jag plugga lite historia, prov imorgon kl. 14.00.. Önska mig lycka till!


Vilken underbar webbcam man har då..


Skola på helgen

Var på skolan idag och tränade ännu mer på Vårshowen, ska dit imorgon också 10-16. Lite drygt är det att ha skola på helgen men jag tycker ändå att det är lätt värt det, fatta vad roligt det är med show/musik!

Vet inte riktigt vad jag kan säga mer... jo! Kolla på Haiti galan ikväll ;)Hahaha! Som man ser ut x)


"Gillar du pääääron?" Haha! Internt skämt mellan mig o Markus x'D

Vårshowsrep

Idag var det en massamassa rep till vårshowen och jag är så nöjd över mig själv för att jag märker att jag blir bättre och bättre hela tiden! Visst jag är inte bra än, men jag är inte sämst! :D Det var föresten Öppet Hus på Hedbergaska ikväll och då repade vi Around the world och vet ni hur bra det kommer att bli? Jag längtar verkligen tills nästa veckas shower! ^^

Föresten.. Ni som hade tänkt att se Vårshowen bör köpa biljetter nu. 100kr vuxen, 50kr studerande och barn i knä gratis. Biljetterna kan ni köpa utanför aulan i Hedbergska, ingången vid Sibylla ni vet. Premiären är på Onsdag, sedan är det torsdag och fredag. Kom gärna och check us out! ;)


Utsikten från kören alldeles innan Around the world började.

Från Öppet Hus innan alla hade kommit in för att checka in oss!

Nybliven 17 åring

Woho! Happy Birthday to meee! :D Så har man fyllt 17 år då, en dag äldre. Känns helt okej, varken mer eller mindre. Fått fint uppvaktning av familjen i morse, fick fina presenter! Bland annat rött läppstift, sminkkurs på Make up store och fjärde Twiligt-boken. önskade mig inte så mycket eftersom jag fick allt jag önskade mig i julklapp ;)

Resten av dagen var också bra! De var jätte söta på skolan.. När vi skulle träna till vårshowen så började alla estet ettor att sjunga för mig. Jag blev så glad ^^

Åt kinamat med familjen och sedan på kvällen var det teater för fulla muggar! Fick nytt manus och jag tror att den här pjäsen kommer att bli kung! Ska spela typ en bitch med Frida.. får se hur det går ;)


Mamma och jag vid matbordet ^^

Hahahaha! Underbart! xD

GQ Magazine & Alice in Wonderland

Nu ikväll då jag degade framför datorn så hittade jag dessa foton på Bill och Tom Kaulitz från deras plåtning för GQ Magazine. Jag hade hört att de skulle plåtas för dem men jag trodde verkligen inte att de skulle bli så här pass grymma! Helt ofattbart gymma.. Hittade även några backstage bilder och jag längtar verkligen tills man får se resten av bilderna från plåtningen, tills man får se tidningen! Den kommer ut i februari om jag inte minns helt fel :)

Jag gillar den andra bilden mest. Bill passar i den där stylingen och för att den får mig helt in på rätt bana när jag ska berätta att Tokio Hotel är med på soundtracket till Tim Burtons Alice in Wonderland. Låten heter Strange och jag trooooor att det är den låten som Andreas Carlsson varit med och skrivit på. Soundtracket släpps den 2 februari så det passar ju perfekt med tidningen ;)

Bloggtorka

Hejhej! Som ni kanske har märkt så har jag tappat lusten att blogga lite, bloggtorka som det kallas. Det går väl i perioder antar jag, ibland uppdaterar jag tre gånger per dag och andra gånger en gång i veckan, men det får ni leva med :)

Så vad har hänt sen sist då?

1. NYÅR! Firade det på EXAKT samma sätt som de 10 föregående åren..

2. Satt upp nya tapeter. Tack Pappa!

3. Skolan började igen och paniken kom krypande pga de släpande proven.

4. Vårshow rep! Kommer nog att blogga lite mer om det senare :)


Hahaha! I like my pose! xD

Nya tapeter!

Äntligen har jag fått nya tapeter! Hade tidigare fortfarande mina gamla urblekta barntapeter.. Nästan 17 år och har forttfarande barntapeter, inge bra.. Heh, och mamma och pappa som mobbade min kusin då han fortfarande hade barntapeter när han var 14 år, vi är nog inte mycket bättre. Men jag hade ju en miljon TH-posters på väggarna så jag har inte velat tapetserat om, men nu var det nog på tiden ;)

Jag har inte haft någon blogglust på ett bra tag nu så under tiden vi höll på att tapetsera så skrev jag lite på Facebook istället. Jag tänkte att jag skulle skriva in statusarna här :)

10-01-02
Så har man rivit ut hela rummet och pappa har börjat att spakla lite på väggarna. Nya tapeter, here I come! :D:D

10-01-03
pappa håller på att grejsa en massa med väggarna i mitt rum så jag får sova i vardagsrummet i natt :O

10-01-04
woho! nästan alla vita tapeter är uppe! bara lite kvar tills vi kan sätta upp de svarta! :D

10-01-05
Har just satt upp de första svarta tapeterna och jag vet inte hur många gånger pappa har skrikt piss! xDHaha! Min kisse Telia brukar ju alltid vara och sova/leka i mitt rum så när vi höll på och riva ur mitt rum blev hon jätte arg! Sedan började hon att tröst äta..

Jag ska bara fixa hyllor, tavlor och nån byrå sedan är allt klart! Tror att det kommer att bli snyggt :)

Här ser vi liiiiite av de grejer som fanns i mitt rum förut. Seriöst alla mina grejer tog upp hela huset då vi rev ur allt.. Hehe, jag erkänner, jag är en samlare ;)

RSS 2.0