Mini-PC eller Laptop?

Som avslutningsprestent ska jag (troligen) få en bärbar dator så jag och pappa har kollat omkring lite på olika hemsidor och affärer. Vi kollade först på sånna här Mini-PC'n och jag blev helt såld på en Acer Aspire One i rosa, SÅ SÖT! Men sedan visade det ju sig att man inte kan stoppa in någon cd-skiva i sånna här Mini-PCs så att skaffa sig en sån är ganska meningslöst eftersom jag är ett The Sims freak.

Så pappa och jag gick vidare med att kolla på laptops och vi hittade en som var bra men.. den var ruskigt ful.. Så jag vet inte riktigt. Antingen kan jag ta en Mini-PC som jag kan surfa på och ta med mig överallt eller en laptop som jag kan surfa & spela Sims på. Hjälp?


Klassresa to Stockholm

Yes, den efterlängtade skolresan till huvudstaden. Mycket trevligt!
Här kommer några bilder från resan eftersom jag orkar inte skriva något xD


Barn Teaterfestivalen

24-25-26 april var det Barn Teaterfestivalen och jag var såklart där och hjälpte till! Var i köket i tre dagar tillsammans med Anna och Lovisa och bakade en massamassa, så nu är jag en baddare på chockladbollar, eller Afrikanska småkakor som Perra kallar dem ;)

Men förutom att vara i köket och baka så hjälpte jag ju Nora och Thomas med deras teatergrupp. Jag fick sköta ljudet, vilket var jätte kul! Deras grupp var jätte duktig, deras pjäs hette Niki Li och den magiska microfonen (stavning?) och den handlade om att Niki Li som är världens rockers ska spela på Sweden Rock-Festival och ska stjäla kungens magiska microfon. Verkligen underhållande! :D
RSS 2.0