Fynd och klippning!I tisdags var jag i Birsta tillsammans med mamma
för att vi skulle klippa oss! Äntligen alltså! Jag hade behövt klippa mig ett tag innan jul men det har inte blivit av.. men nu är det gjort och jag blev ganska nöjd! :D Tycker dock att färgen är lite tråkig.. ska nog lägga in några slingor i framtiden. Föresten så fick jag inte något bra kort på håret men det kommer senare tror jag :)

Vi kom föresten in till Birsta lite för tidigt så innan vi gick till Trudes för att klippa oss svängde vi förbi Carlings och fyndade! Mamma köpte en grå stickad kofta, jag köpte två par trosor och ett sött linne som kommer att passa perfekt till sommarn! :D Gissa hur mycket allt kosta? 200 kr ;)

Alla HjärtansdagMina planer för idag blev helt sönder cuttade så fort jag klev upp ur sängen. Ofta att man blir dissad på självaste Alla Hjärtansdag!? Bara för att hans schema var "packat som sillar". Så jag tappade helt lusten att hitta på något med någon utan åt frukost, duschade och kröp sedan ner i sängen igen. Inte för att deppa, nej nej! Jag låg och myste i morgonljuset med fräscht hår och full mage! Funderade på att ringa Stina dock, och fråga ifall hon ville följa med på stan och tjocka i oss Alla Hjärtansdags-godis, men jag somna..

Franskmanikyr med prickar någon?


Under denna händelsefattiga och överskattade dag kom jag på en spontan idé i min ensamhet. För ett par dagar sedan såg jag en video på YouTube där det var en tjej som visade hur hon fixade sina naglar. Det var som franskmanikyr med söta prickar, rosa och vita. Jag föll pladask för dem och bestämde mig för att testa göra dem själv. Jag som har en underbar fallenhet för allt som har med naglar att göra plockade fram vit och svart nagelack (tog svart istället för rosa eftersom jag inte har rosa, men ifall någon vill sponsra mig med det så är jag öppen för förslag ;) och tandpetare och satte igång.
Jag smetade på det svarta nagellacket först två gånger och lät det torka något sånär innan jag skickligt kladdade dit lite vit nagellack på den övre halvan av nageln, två lager där med. Sedan hälde jag lite vit nagellack på ett papper, doppade i tandpetaren och började göra små prickar uppe på det svarta nagellacket i randommönster. Sedan gjorde jag likadant med det svarta nagellacket på det vita nagellacket. Lät det torka och vips! så har man en smörja med svart och vitt nagellack på fingertopparna! :)

Stay in school..

Nu sitter jag här på skolan och tråkar. Vi har hål från So'n så vi har typ en timme och femton minuters rast. Ganska drygt eftersom det inte finns så mycket att göra här på skolan och man hinner inte åka hem fram och tillbaka. Drygt. Och sedan har vi biologi vilket också är drygt. Har prov om två veckor och jag har inte jobbat någonting. Heh, jag är körd :)

Nu ska jag och Tina gå på ica :)

All the time i thought I knew..


I Hate This Part


Jakten på lyckaIgår kväll såg jag Jakten på lycka med mamma och pappa. Jag älskar verkligen den filmen! Den är så fin, sorglig, och man får sig en tankeställare efteråt. Man kanske har det ganska bra endå och ifall man verkligen kämpar för det man vill ha så kanske man fixar det. Den här är lugnt en av mina favorit filmer och jag gråter varje gång i slutet, även fast jag vet vad som kommer att hända :)

Sjuk..

Huvudvärk, täpp i nässan, ont i halsen, ont i kroppen och har 37.8 graders feber. Härligt härligt. Trodde att jag skulle kunna pricka in helgen men jag fortsatte att vara sjuk tills idag.. Det är verkligen inge roligt. Jag orkar inte änns ta vara på att jag är ensam hemma. Så onödigt. Men men.. :)

My Little Pony Dress

Jag tror att jag har blivit lite småkär (som vanligt)! Jag hittade denna söta klänning och kunde bara inte låta bli att vilja ha den! Tur för min plånbok att jag inte bor i USA, annars skulle jag säkert ha köpt den.. Men jag funderar på att kanske sy en på slöjden i skolan, kanske skulle funka? :D
Mer klänningar på: TheVintageDoctor

Hedbergskas Vårshow!

 

Idag så var jag på Hedbergskas Vårshow med skolan.
Den var jätte bra! Blev typ kär i tre stycken pojkar där xD
Nä men de var jätte duktiga tycker jag!
Favorit uppträdandena var nog Palle, Axel och Metallica-pojkarna.

Now I'm a Sweet 16Grattis till mig som fyllde 16
den 19 januari! :D

RSS 2.0