Busstrassel

Det har varit en ganska konstig dag idag.. eller det kanske inte var det men det kändes lite weard iallafall. Skulle ha pluggat historia med Rebecca och Lilly hos Rebecca men eftersom jag skulle till teatern halv två så skulle jag typ bara ha kommit dit och sedan åkt igen, vilket bara var onödigt så de gjorde det själva.

Jag missade bussen som jag skulle (eller borde) ha tagit in till stan eftersom att efter jag snackat med Lilly så tänkte jag att jag kunde ju ligga kvar i sängen och dra mig en stund, vilket ledde till att jag somnade om.. Sedan blev det stress när jag vaknade. Missade 12.25 bussen så jag tänkte ta 13.25 bussen, jag visste att jag skulle bli sen men bättre sent än aldrig. 13.23 var jag fortfarande i duschen.. Det säger väl det mesta va? Drog på mig ett par kläder men hann inte med strumporna och sprang sedan i mina kära UGGs till bussen. Otroligt att jag faktiskt hann!

Väl inne i stan så kom jag på att jag inte hade något busskort. I stan så kan man ju inte betala kontant så jag var körd, jag skulle inte kunna ta bussen till Kuben. Jag gick. Vet ni hur långt det är? Slutade med att jag blev en hel timme sen, men jag tror inte att det gjorde så mycket :)


Dumma stadsbussar som inte tar kontanter..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0