Twilight



Var och såg på Twilight ikväll,
den här gången med familjen. Andra gången jag ser den på bio. Helt underbar film! Jag är fortfarande så fascinerad över att de har med repliker som kommer exakt ordagrant från böckerna.. Helt grymt! =D

Tha X-mas day

Hej på er allihopa! :D
Gårdagens jul var helt godkänd. Fint umgänge, kanon men uttjatad Kalle Anka, god mat och fantastiska presenter! :D
tror inte att jag har fått såhär många presenter förut.. möjligtvis då jag var liten och fick Barbie-dockor. Jag vill ha en Barbie-docka! :O Vet ni hur underbart det var att få en sprillans ny docka med vackert silketslent hår? Heeelt underbart! Årets höjdpunkt number one! :D:D

Men i år fick jag detta:

- ankbadmössa
- halsduk
- korg
- Katy Perry
- Kevin Borg
- ljus
- Om jag kunde drömma
- När jag hör din röst
- Tokio Hotel DVD Ltm.
- Tokio Hotel kalender
- två muggar
- Christina Augilera parfym
- presentkort på Åhlens ca. 300kr
- blå stickad kofta
- svart lång kofta
- lång vit t-shirt
- sängkläder
- sängöverkast
- handduk
- godis

Det var över förväntan! Jag hade typ inte skrivit upp så mycket på min önskelista och titta hur mycket jag fick i alla fall! Och jag gillar allt! Vilket är überkul! :D

Föresten.. jag och Stina har ju en liten tradition att vi ska ses och önska varandra en god jul och byta presenter innan Kalle Anka. Det är en riktigt mysig tradition och man får ett bra tillfälle att lämna huset i några minuter ;) Men i år var det lite annorlunda. Stina var inte hemma innan Kalle Anka och jag blev lite sur över att jag trodde att hon bara struntade i mig. Men så var det ju inte! Hon hade hjälpt hennes farföräldrar med olika saker, så vi tog och önskade varandra god jul alldeles efter julmaten istället =)


God Jul!



Hoppas att alla får en fin jul tillsammans med
familjen, grisen, Kalle Anka och packeten! ^^,

Only you can make me recover

Yay! Skolan är slut och imorgon är det den stora dagen J. Betygen blev helt okey, har dem inte i huvudet just nu men ett MVG fick jag iaf, teknik, vilket är väldigt förvånande eftersom jag knappt kan slå på tvn. Jag kommer även att få det i några fler ämnen till våren, that's for sure! Skönt iaf att skolan är slut nu för ett tag, orkade inte med det. För jobbigt. Men nu är det lov och jag ska försöka att ladda batterierna! =)

Alla julklappar är köpta och inslagna, tyvärr blev det inga superpresenter men det är väl tanken som räknas? jag själv däremot kommer att få finfina presenter! Hehe, nä men jag har ju varit med och köpt kläder till mig själv och det är sådant jag verkligen behöver! Rensade min garderob för ett tag sedan och det var typ bara tre t-shirts kvar som jag tyckte om (!), så det känns skönt med lite nya kläder =)


Föresten så hittade jag denna! Darins Breathing Your Love - akustisk version. Grymt bra, lite svajigt ibland men whatever! =)

 

Spelning

Rock after School-spelningen som jag hade för typ... öööh.. en bra tag sedan gick ganska okey. Inte bäst men inte lika sämst som Summer Rock då vi spelade Disaier eller vad den nu hette. Ni får ursäkta mig att jag inte har varit särsilt uppdatarande men jag har bara inte haft lust eller tid =) Bilder och så ska jag försöka lägga in lite senare.

Dagen efter spelningen var det Girls On Stage och de som jag hade bett komma och kolla/hänga/spela kom inte. Inte en ända! Snacka om diss. Men jag hade det fint med bandet och Lisa och en av tjejerna i hennes band =)
Efter Girls On Stage var det andra spelningar. Band som Wargarnaz, Never Ending December och Wheelers (ursäkta stavning) spelade, men jag hann bara höra en-två låtar av Wargarnaz där Palle spelade innan jag skulle hem.. Värsta typiskt eftersom jag verkligen ville se Never Ending December, de är typ... bäst? Men jag köpte en hoodie och deras demo ist =)

Your eyes are heartbreaking <3

Torsdag

Hejsvejs och god morgon gott folk! :D

Sitter i storklassrummet på skolan och ska ha kemi typ.. nu! men jag tänkte att jag skulle blogga lite först.
Ikväll är det konsert! Jag är så nervös. Efter massagen igår gick jag och satte mig vid datorn och sedan lade jag mig och sov ett tag, vilket slutar med att man blir skit stel och ont i hela kroppen! Oh.. Hoppas jag kommer kunna sjunga ikväll endå.

Aja, nu har vi börjat. Vi hörs leute!

Prov & Innebandytunering

Gjorde som sagt matte och tyska proven idag. Det gick inte så dåligt! På matten svarade jag på allt och ifall det har blivit något fel är det bara slarv, för det var nästan förolämpande lätt. Och på tyckan räknade jag ihop att ifall jag hade rätt på allt som jag svarat på skulle jag få 128 av 141 poäng, vilket skulle vara MVG enligt Tore (lärarn). Men jag tar absolut inte glädjen i förskott! Några av det jag skrev borde vara fel, liksom, jaa.. Så VG lär det i alla fall bli =)

Sedan så var det ju innebandy tunering. 9a & 9b lämnade "walk over" så vi fick möta Matfors direkt. Slutade 0-5 till Matfors. Men vaddå? Vi hade alla oddsen mot oss! Vi var precis 6st så vi hade inga avbytare och det var bara en av oss som spelar innebandy annars medan det var många från Matfors som gjorde det. Rebecka var sjuk och hon är typ bäst och vi råkade göra ett självmål.. Jag tycker att vi var duktiga! Hehe. Föresten så fick jag ett nytt namn av Anton och Sam: Anna "the wall" Widmark. Jag stog nämligen i mål och under en tid i matchen sköt Matfors typ femtioelva skott mot mål och jag släppte inte in något, heh, stolt! Men sedan släppte jag ju in 5 och det kändes ju lite surt..
Killarna vann över Sköle-lagen så de fick också möta Matfors, slutade dock 2-7 till Matfors.

Plugg!

Har både tyska och matte prov imorgon och det känns inte som om jag kan någonting av något! I tyskan är det typ femtioelva olika sidor vi skall kunna utantill + glosor och grammatik. Kommer högst att få G på det här provet.. fan.. jag som är bra på tyska. Och matten är det kap. 1-2 och jag är i mitten av kapitell 2. suck.. kommer gå skit. Jag får ta och fortsätta att plugga snart, innan DHW börjar kl 21.

Hoppas att livet ser ljusare ut för er än vad det gör för mig.

Skivinspelning

Idag var det dags att vara inne i studion och spela in lite med flickorna. Spelade in What I've Done av Linkin Park. Det gick ganska okay och vi hade det grymt roligt. Hade spännt mig hela dagen men efter alla förberedelser (som var många kan jag lova) så gick det rättså smooth, supervatten och hårdbröd, gott!




Dålig kamerakvalité jag vet..

RSS 2.0