EstetDag på Norraberget

resize_image_160 (MMS)

Idag så var det EstetDag på Norraberget, det var mysigt! Allt började med att vi blev indelade i grupper och sedan skulle vi gå en frågeslinga från skolan ända upp till Norra. Haha! Och ni ser väl vad Dag tyckte om det xD hehe, sedan när vi var framme så blev det dags att komma på hejaramsor, fika & spela brännboll. Mysigt! ^^


Dagen D

Idag så var det dagen D! Jag, Jenny och en massa andra tjejer från Skvadern och Mimer fick vara modeller på Norraberget där vi visade upp bröllopsklänningar från olika årtal, tex 20-, 40- & 60-talet. Min var från 90-talet och jag tyckte den var enkel och jättesöt!

Ja som sagt så var hela tillställningen inte precis som jag hade förväntat mig men det var iallafall värt det, det var värt allt bara att få se Jenny i sin röda klänning från 2000-talet! Hahaha! xD

Jag har inte så mycket bilder just nu för att jag hade ingen kamera med mig men jag ska se ifall Stina kan skicka några som hon tog med sin senare ;)



Även att det tog 5 miljoner år att fixa håret x)

Förberedelser...

Som sagt så var det dags för förberedelserna inför imorgon runt 11 imorse. Det var inte precis som jag hade föreställt mig, Jenny såg jätterolig ut! Haha, men det var roligt och jag ser fram emot imorgon. Vill inte berätta än vad det är vi ska göra (hehehe), ni får vänta tills imorgon eftermiddag ;)



Skulle ha gått på 12 timmars ikväll men lyckad som jag är så sov jag middag och vaknade runt 7. Kändes lite fel att åka in och betala en massa pengar när jag redan missat två av de banden jag velat se.. aja, det får väl bli en annan gång.

En annorlunda helg

Nu i helgen så har Stina fixat in mig & Jenny i ett litet "uppdrag"! Det kommer att bli så roligt och spännande! Vi kommer att förbereda allting imorgon runt 11 på Norraberget och sen på söndag smäller det! Vill inte avslöja vad det handlar om än.. lite spännande får det väl vara?

Men ifall ni vill ha en ledtråd:


World Behind My Wall ♫

Har ni nån gång varit med om att det har varit en okänd person som addat er på msn? Och sedan efter ett tag så börjar den personen att skriva till dig och frågar om du vill se personen i fråga i webbcammen? När du säger att du inte vill så fortsätter de bara och vill att du registrerar dig på en sida så att du lättare kan se dem. Har detta också hänt dig eller är jag ensam?

Annars då? Jo jag är snart klar med allting i skolan, har bara Matte NP, Idrotts uppgifter, Svenska saga och gitarr imorgon. Ska spela Jay Brannans Goddamn & Tokio Hotels World Behind My Wall, kuuuul! :D


Audi R8 ♥

Lite betygsnack

Har fått reda på lite provresultat idag, hihi! På tyskan så fick jag VG på hörförståelsen och VG+ på läsförståelsen, lite surt bara.. var ett poäng från MVG där.. Men men! Tror inte att det skulle ha förändrat något i mitt slutbetyg iallafall. Slutbetyget får jag veta på torsdag! :)

Sedan så fick jag veta att på Matte NP del 2 så hade jag 17 G-poäng och några VG-poäng (var det 7?) vilket är bra med tanke på att man ska ha minst 20 G-poäng på BÅDE del 1 & 2 för att få G, och jag har redan 17 på del 2. Yeah! (Alltså jag har inte gjort del 1 än, var sjuk sist)

Så jaa.. jag är väl ganska nöjd, det duger :)


Jag älskar dig Felix ♥

För er som inte vet det så ääälskar jag pyttipanna! Varje gång jag ska fixa mat själv så blir det pyttipanna, för att jag tycker att det är gott och inte bara för att jag inte kan fixa någonting annat ;)

Och det är viktigt att det är FELIXs pyttipanna och inte något annat märke, och bitarna ska vara små! Man ska steka det så att det näästan blir lite brännt, men inte så att bitarna blir svarta! Viktigt! Försökte göra dem perfekta nu ikväll då jag helt out in the blue blev sugen på pyttipanna, men jag nådde inte riktigt dit.. Bättre lycka nästa gång! För jag lovar, det blir en nästa gång! ;D


Anna&Bella

Hade matte nationella idag del 2. Det gick väl okej, mer kan jag nog inte säga. Slutade sedan för dagen runt halv 11. Soft! Fast jag degade kvar på skolan tills Bella slutade runt 20 i 2, då sprang vi ner på stan! :D

Haha! Vi skulle vänta på Bellas kompisar Ida och Lisa som skulle komma runt fyra, och vad skulle vi göra tills dess? Joo.. Vi stack till H&M och valde några olika outfitts till varandra som vi sedan provade! Haha! Skitroligt! xD



Vi var i omklädningsrummet ett bra tag så Ida och Lisa fick möta oss där xD

Världens bästa Pappa ♥

Jag tror nog att jag har världens bästa pappa. Ni vet ju att jag gillar Adam Lambert och gissa vad han kom hem med idag.. ADAM LAMBERTS SKIVA!! For your Entertainment. Så jäkla glad, har ju velat ha den jättelänge nu men har inte kännt att jag har haft råd. Så då är det ju bra att man har världens bästa pappa som köper den till en ;)



20 maj

Woho! I'm back in action baby ;)

Idag  så har det varit fullgång! Började dagen med ännu ett kursprov i tyska, gick ganska okej. Sedan så hade vi hål på historian så jag och Therese spelade en massa kort! Jag lärde henne Neger och President medan hon lärde mig Vänd Tia och Idioten. Skoj! Sedan så hade jag gitarrlektion där vi fortfarande håller på att spela Goddamn med Jay Brannan, fick inte till den förut men nu så tror jag att det kommer att gå bra. Ska även börja på Tokio Hotels World Behinde My Wall som jag även tror att jag ska kunna sjunga till :) Sedan så hade vi Körsång UTE! Det var skoj, det var även lite betygssnack och det går väl ok för mig, satsar mer nästa år! Fast de sa att min röst lät jättefint då jag väl sjung ut vilket kändes jätteroligt! Sen var det engelska och gissa vem som kommer att få MVG i slutbetyg? JAG! Yeeaah!


Ana Gina - humor till max!

Haha! Sitter här när jag egentligen skulle sova och ser på några av Ana Ginas videos! Aaaah hon är så rolig! Kan inte låta bli att ligga här i sängen och småfnissa för mig själv. Men det är inte bara det att hon är rolig utan hon är smart också! Kan inte gå in på detalj men det är bla en massa religion och andra saker. Nä men jag tycker att ni borde kolla in henne, skön tjej ;)


Hehe, hon har några karaktärer som hon är ibland som bla en Fjortis, Khadidje och Svennemorsan! Svennemorsan är nog en ny favorit för mig iallafall xD

I'll fallow you until you love me, Paparazzi



Kolla på den här videon! Killen är 13 år!

Sommarbesök

Gud vilket fint väder det har varit idag! Inte kunde jag sitta inne vid datorn och skriva en massa svenskauppgifter när solen sken in genom fönstret! Så jag tog ut historiaboken och läste lite medan pappa började grilla. Lidia och Kirill var på besök föresten och de hade med sig Raya (katt som de köpt av oss) som smet genom olika hål i kattgården hela tiden. Hehe, busig kisse ;)

Nä men nu när det börjar bli kväll så får jag ta mig i kragen och plugga lite mer vid datorn.. går inge bra men jag måste försöka.. Har bestämt att jag ska få spela Sims då jag är klar, bra morot! ;)


Haha! Känns ju nästan som om det var igår som jag och Jenny var på Tokio Hotel-konserten i Sthlm och det fortfarande låg en massa snö på marken! Lite annat med 21°C i skuggan ;)

Sitter i bilen och lyssnar på Rockklassike...

image_0001 (MMS)

Sitter i bilen och lyssnar på Rockklassiker medan pappa är och springer på systemet och biblioteket. Var på Media Markt förut och de spelade Adam Lambert! Så kul att höra honom någon annanstans än på datorns dåliga högtalare. Hittade även Brüno för 29kr! Haha! Har alltid velat se den, så nu vet jag vad jag ska titta på ikväll ;) UPDATE: eh.. jao.. man förstår varför den kostade 29 kr.


You appear just like a dream to me..

Idag så mådde jag inge bra så jag stannade hemma från skolan. Ganska surt med tanke på att vi hade matte nationella och EOs rep som jag verkligen skulle ha behövt varit med på... men jag klarade inte ens av att kliva upp ur sängen föräns runt 3 då Tyra Banks Show började så det fanns inte så mycket att göra.. Hoppas att allting fixade sig för de andra i EOsgruppen iallafall "/


Hahaha! Tur att man har världens sötaste kisse då! ;)

PowerPuff Girls is tha shitt!

Jag har en sååååå mycket coolare sovtröja än dig!


Taste that suckers!

OH NO! She didn't!

Oh yes I did!
Okej ingen fattar men WTF? Min PPG-tröja äger er! ;)

Vilken dag som helst..

Dagen har väl inte varit så mycket annorlundare än någon annan.. Jag vaknade, åt frukost på bussen, gjorde kursprov i tyska, spelade teater på svenskan, åt lunch, hade matte, spelade badminton på idrotten & insåg att jag var ganska stel i höftlederna och bena, såg en bit av The Wizard of Oz på engelskan, åkte hem med mamma, drack O'Boy vid tv'n, sov middag, åt middag, sov eftermiddag, såg på Top Model & Svenska Hollywood Fruar.. Precis som vilken annan dag som helst..

Känner att jag inte har så mycket att skriva om.. Jag har lust till att skriva men nu mot slutet av terminen så är det så mycket i skolan och jag är så trött att jag inte orkar uppleva någonting! Älskar våren, inte vårterminen.

Men jag och Therese har iallafall i princip bestämt en liten shoppingweekend i Huddiksvall snart, ska köpa skoooor! Har inte bestämt när än men det ska bli av iallafall! ;)


Bella nere i datasalen efter tyskaprovet. Vad fin hon är! ^^

Herregud! Jag är 17 år fylda och jag är redan nojig över rynkor! Ser ni den i pannan? Buuuuuuuuuuh!

9 maj

JAAAAAAAA!!!!! Äntligen har jag skrivit klart en svenska uppgift som jag har haft släpande efter mig ett bra tag nu! Känns så skönt.. Nu är det bara två svenska uppgifter till, historia, matte och tyska kvar! Underbart isn't it?

Haha! Titta vad jag hittade i mammas och pappas säng i eftermiddags! Visst är de alldeles för söta? Fast jag tror att Pysen kommer att få lite ont i nacken ;)


Även att det tog närmare två timmar att ladda upp den här bilden.. underbart..

Monster Ball Tour feat. Lady Gaga

Som alla säkert vet så var ju Lady Gaga med sin Monster Ball Tour här i Sverige och jag var inte där!! Fan vad surt alltså.. Läste i Sundsvallan i morse att det skulle ha varit ruskigt bra, men vad hade man förväntat sig när Globen såldes slut på nolltid två gånger om? Nä ångrar att man var snål och inte hostade upp pengar till en biljett, skulle ha varit en oförglömlig natt ♣


Snodde snabbt ihop en liten Monster Ball-montage här i mitt deppande ;)

Promenad

Orkade inte att vara inne och göra en massa läxor idag så jag drog med mig Telia (min katt) på en liten promenad på gården. Det var riktigt mysigt och jag tror att hon uppskattade det minst lika mycket som jag gjorde! Hehe, några av de andra katterna var i den ena kattgården vid huset och de blev väldigt avundsjuka på Teli som fick vara på andra sidan nätet ;D


Lek i vår gamla sandlåda! som nu är full med gräs och ogräs?


"EKOORRE!!"


Blivande konstnär?

Haha! Idag så har jag haft möjligheten att måla på en vägg! Eller tjao okej.. det var ett papper fastnålat men vi kan väl låtsas att det var direkt på väggen jag målade? Det blev en liten pastellstad som någon kollade in på. Jag hade tidspress så jag fick inte till alla detaljer, men man ser min ungefära vision iallafall ;)



Föresten.. jag har bra tur ibland :) ♥

Idag så var det körprov igen och det gick ...

image_0001 (MMS)

Idag så var det körprov igen och det gick ok för mig trots att halsen fortfarande är lite sjuk. Sedan efter skolan då jag väntade på att pappa skulle komma och hämta mig gick jag och några tjejer en liten runda på stan. Heh, såg att de hade en nästan exakt kopia på Gina av en ring som fanns på Topshop, fel att komma på egna saker istället för att kopiera andras? Likadant med den där baseballjackan som alla bloggare ville ha från Bik Bok. Omg liksom! Haha, fast Rebecka är så söt på bilen ;D


I morse så fick vi se en dansföreställning...

img125 (MMS)

I morse så fick vi se en dansföreställning på Teater Västernorrland! Det var bra, lite otight i början men de tog igen det mot slutet. Jag gillade mest då de gjorde de fyra elementen. Jag har ju själv jobbat lite med dem på teatern så det var kul att se dem tolkade i dans :)


Backstage bilder

Här kommer liite backstage bilder från Vårkonserten som folk velat se ett bra tag nu.
Haha enjoy! ;)


Bella, Therese & Lilly som Ghoste Busters!

Calle & Tobias i Calles mammas mysiga vargpälsar! Är egentligen emot päls men jag kunde inte sluta klappa Calle ^^

Natalie, Rebecka, Cuadra & Hannah! Snyggare folk får man leta efter ;)

Natalie, Axel & Rebeckilecka! Visst är det bra att jag har lärt mig min nya kamera? ;)

Är på skolan och har gjort engelska nation...

img120 (MMS)

Är på skolan och har gjort engelska nationella - hör och läs. Det gick bra, kunde gått bättre men jag gjorde så gott jag kunde :) hehe, hade med mig en massa godis så jag var inte så pepp på lunch sen efter provet ;) nu har vi historia, ska skriva en uppsats om 11 september.. Det går trögt.. Men men ;)


Filmkväll

Hehe, igår så blev det mega myskväll med Jenny, Fia och Sanja! Åt tacos, godis, cheesecake och såg på tre filmer: New Moon, Jennifer's Body och Upp! Tjao.. Man kan väl säga att jag fick mitt Valborgfirande jag med, fast en dag senare! ;)


Seriöst Taylor/Jacob förstör typ hela filmen! Satt och fick äckliga smårysningar varje gång han visade sig på skärmen.. Vampyrernas smink förstör så mycket det med! Men annars så är den bra.

Sög lite lagomt hårt. Handlingen var såååå löjlig om man tänker på det..

Typ världens sötaste film? ♥

RSS 2.0