R.I.P The Rev

I måndags dog Jimmy "The Rev" Sullivan, trummis i bandet Avenged Sevenfold. Jag kan inte riktigt förstå det.. Han var 28 år och dog av "naturliga orsaker".. Vem dör av "naturliga orsaker" vid 28 år?!

Rest In Peace! Är glad att jag iallafall hann se dem alla en gång i Norge med syster <3


Snubben längst till höger :)



Merry Christmas!!

Hoppas ni alla har haft en fin jul med mycke gröt och klappar! Själv har jag haft en av de bästa jularna på länge, snacka om julkänsla jag hade! Firade med familjen, farmor och faster från huvudstaden och vi hade det mysigt. Jag fick en massa fina presenter, bla The Sims 3 (love it!), Harry Potter 6, kläder, Hello Kitty-väckarklocka med mera, med mera.

Vad har ni fått i julklapp? :)



Har inte orkat varit särskilt aktiv i bloggen på ett tag nu pga julen och jag tror inte att det kommer bli någon större ändring på det innan nyår. Så ni får ha det så bra, ta hand om er! :)

JULLOV!!

NU ÄR DET JULLOV! Fan vad skönt, och snart är det jul! Idag (eller igår, klockan är ju över tolv) så hade vi först ensambel där vi skulle göra vår egna version av Stilla Natt. Haha! Våran blev kung! Rockabilly/Punk. Jag spelade akustisk bas, Calle piano och Axel el-gitarr, de sjöng också. Oj vad kul det var! :)

Sedan var det stormöte i aulan med alla esteter om Vårshowen som vi ska börja repa mer påriktigt efter lovet. Jag tror att det kommer att bli bra. Scenen kommer att se annorlunda ut i år jämfört med tidigare år och jag rådiggar den! Fast jag förstår inte riktigt hur dansarna kommer att få plats men det ordnar sig väl. Innan själva mötet började så drog Micke några julvitsar.. de var skitdåliga! Haha! Seg som jag är fattade jag en av dem flera timmar efteråt när jag fick akupunktur, skrattade som en galning och kände hur nålarna stack lite extra.

Nu ikväll var det teater och Philip som gick i vår grupp förut var på besök. Han flyttade ju till huvudstaden när han började på Kulturrama så det var kul att se honom igen :)


Jag och Bella i aulan. Är vi inte för fina? ;D

Julkonsert

I måndags så hade vi julkonsert i GA-kyrkan. Det var frivilligt att framföra någonting och jag tycker de som var med var jätteduktiga! Det var både körsång, solos och små ensambels och det var julsånger som stog på schemat. Mina favoriter var såklart de ettor som körde en svensk version av Halleluljah, mycket vackert! En annan favorit var Hans.. åh ni skulle ha varit där (om ni inte var där vill säga)! Jag har ju alltid vetat att han varit duktig men det var inte förens nu som jag tappade hakan, så skön röst!

Jag filmade båda framträdandena men tyvärr så blir det nästan/jämnt dålig kvalité med mobilen. Anyway :)


Runt 3 på morgonen...









Sedan stack vi ut i snön med kussen och kom hem igen runt 04.30 :)

Middag på McDonalds

Today var det Birsta som gällde! Skulle kolla på några sista julklappar och kläder till oss, alltså jag och Jenny. Jenny hittade väl kläder men jag hittade ingenting.. Så fail. Eller jag hittade en blå tröja med matchande mössa på Monki men det skulle skulle sluta på 600kr och det ville inte mamma & pappa betala för de hade redan köpt en massa julklappar till mig (vad kan det vara?). Så ifall jag ville ha tröjan ändå så skulle jag vara tvungen att betala med 500-lappen från farmor.. och det vill jag inte för jag funderar på att spara pengar till en 5000-mobil.

Haha! Dagens tabbe är självklart jag! Hela familjen satt och åt middag på McDonalds och jag ville vara lite snäll och dela med mig av min enorma muffin. Pappa missförstog mig och trodde att jag inte orkade mer och fick då damp och sa åt mig att äta upp den nu när väl jag skulle ha en! Jag skulle börja låtsas gråta men sedan när vi alla började att skratta åt det lilla missförståndet så kunde jag inte sluta gråta! Hahaha! Det slutade med att hela familjen satt och grät inne på McDonalds! Hahaha! xD



Jag och syster inne på VILA :)


091218

Today så har det varit en ganska lugn dag på skolan.. På svenskan gjorde vi typ ingenting, fick hål på datakunskapen, på klassrådet fikade vi och vi hade ingen matte. Soft!

Men vill ni veta en sak? Ni minns väl den där novellen som jag skrev på svenskan, jag fick MVG+ på den. MVG+!! Hon hade skrivit en liten kommentar längst ner där det stod Poetiskt, målande, jättebra beskrivet och på den delen där jag hade beskrivit familjen så skrev hon strålande! Jag blev jätteglad för jag hade verkligen kämpat med den. Men det roligaste var att hon bad om att få använda sig av den, typ som exempel skulle jag tro, iih! Och så så tyckte hon att jag skulle ställa upp i novelltävlingar. Hon är så söt vår Madde :)

Efter skolan så stack jag och Jenny och julhandlade. Hittade lite julklappar men vi ska gå på Birsta på lördag också så då lär vi ju hitta lite mer. Jag hittade även något som jag ska ha på julafton på BikBok, en blå tight klänning med paljetter på axlarna. Jag hittade den först på någon blogg och jag blev helt kär, och nu är den min! :D


Även att det redan har kommit katthår på den xD


Föregående inlägg... IN MY AS!

Det var som om jag bara var och hälsade på skolan i måndags och sedan återgick till min säng med snorpapper, hostmedecin och värktabletter.. Jag återuppstår! IN MY AS! Varit sjuk i närmare två veckor nu och jag är rätt less, inge kul att vakna flera gånger under natten av att man är uttorkad och kan inte andas.. Men jag mår bättre nu så jag ska försöka gå till skolan imorgon. Då får jag även passa på att julhandla och kanske gå på Domsaga på kvällen. Hörde föresten att de skulle lägga ner Domsaga.. Fuuuuuuuuuuuck!


Jag återuppstår! Typ..

Hej allihopa! Fem dagar nu utan ett ord jag vet, men jag ber inte om ursäkt. Jag har verkligen varit jätte sjuk, från måndagkväll tills nu. Eller tjao.. jag kan väl inte påstå att jag är på topp just nu men jag tänker försöka gå till skolan imorgon iallafall, missar så mycket (mer) annars.

Det är skönt att det är film första timmen imorgon på tyskan, bra att börja med något som inte är så ansträngande! Sedan måste jag dock ta reda på vilka prov det är som vi ska ha den här veckan, plus de prov som jag missade förra veckan som Historian och Svenskan. Omg..

Men vet ni vad som händer veckan efter dennna som kommer? JULLOV!! Eller tjao.. efter tisdagen, men iallafall! Jag är så pepp, på lov, inte jul. Har ingen större julkänsla än, men den kommer väl senare då det kommer mer snö, om det kommer mer snö vill säga. Kom även på att jag inte har köpt några julklappar alls än! Omg.. det måste jag fixa nu i veckan/helgen.

Aja nu ska jag sova. Ha det så bra! :)


You and me could write a bad romance

Sitter här och lyssnar på Lady Gagas nya album medan jag tjockar i mig kakorna jag köpte av Stina för ett litet tag sedan. Gagas nya album är riktigt bra iallafall! Satt och funderade på vilka som var mina favoritlåtar men kom sedan på att jag verkligen gillade alla! Precis som med Tokio Hotel, jag kan inte säga en favoritlåt eftersom jag tycker om alla lika mycket på olika sätt.

Anyway.. Här är videon till Bad Romance, love and enjoy it!


Jag bara rådiggar dansen! :D

Sjuuuukling

Hejsan allihopa! Hur har ni det? Själv är det prima om man bortser från att jag är sjuk. Inge kul. Det började igår då jag mådde illa och senare på kvällen så började jag kräkas.. Tänkte försöka gå idag men det slutade med att jag spydde imorse också så det var bara att hoppa tillbaka i sängen och drömma om bättre tider. Hoppas att jag mår bättre tills imorgon för att då är det ju EOS och jag skulle gärna vilja vara med där.. men är jag sjuk så går det ju inte..


Såhär såg jag ut förra veckan på EOSen då jag försökte spela trummor, jag tror jag behöver klippa mig oO

Min Önskelista -09


Vad önskar ni er? :)

2 Advent - Ett UFO gör entré

Hoppas att alla har en mysig andra advent, för det har inte jag precis..

Känner att jag är i ett akutbehov av att duscha och att plugga. Av någon okänd anledning så pluggade jag inget igår som jag hade planerat så nu har jag dubbelt så mycket att göra! stön.. Tror att jag ska börja med att skriva mina uppgifter till Ett UFO gör entré av Jonas Gardell, boken som vi läste i skolan i början av terminen. Jag vet inte om jag skrivit om den tidigare eller inte men vi hade prov på den för jättelänge sedan och jag hade inte hunnit läsa ut den då. Jag gjorde provet iallafall och fick G+. Lärarn såg att jag kunde ha fått mycket högre betyg ifall jag faktiskt hade läst ut den så hon var jätte snäll och lät mig göra om provet. Problemet är dock att jag fick provet bara nu för ett tag sedan och det har gått för lång tid så jag har glömt det mesta.. wo-ho.. Men jag hoppas på det bästa!


Shitbra bok iallafall, funderar på att önska mig den i födelsedagspresent ;P

Män som hatar kvinnor

Ikväll så såg jag Män som hatar kvinnor med familjen, grym film! Jag tycker att den var förvånadsvärt bra för att vara svensk vilket var kul. Snyggt gjort och så vidare. Kan dock inte förstå hur folk kan vara så grymma? Lika så i Säg att du älskar mig.. vad fan har man bakom pannan egentligen? Nä fan.. Det Lisbet gjorde mot sin förmyndare och han på slutet var fan rätt, jävla svin.




Kan knappt vänta tills jag ser de andra två filmerna :)

Fruset IKEA-land

Är det bara jag eller håller det på att bli ljusare ute nu eller?

Idag efter skolan så tvingade pappa med mig ut till IKEA för att kolla på en kontorsstol till mig, trots att jag inte ville. Hade tänkt plugga lite matte för att vi har ett hemprov tills imorgon och så kände jag mig inte i behov av en stol.. men, men. Bara han och mamma blir nöjda. Eller tjao.. jag ska väl egentligen inte klaga för att vi köpte en shitskön vit stol som jag gärna pluggar i ;)



Visst ser det inte lite väl välkomnande ut? ;D


Vad ska jag redovisa om?

Sitter på svenskan nu och funderar på vad jag ska prata om inför klassen. Jag har lite att välja på, bland annat Chantelle Paige, Jay Brannan och Cherrytree Records. Jag är inte 100 på vilken av dem jag ska ta, om jag ens ska ta någon av dem.. Förut så hade jag nästan bestämt mig för Chantelle, men nu lutar det mer åt Jay. Hm..

Någon som har något tips på vad jag kan redovisa om? :)


Första Videoblogg xD

Jag orkade inte skriva någonting så det fick bli ett litet videoinlägg istället. Hahaha! Min första videoblogg! Var snälla och förvänta er ingenting x'D


RSS 2.0